Atlasçılar buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Atlasçılar buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin bir numaralı gezi, doğa ve coğrafya dergisi Atlas, yayımlanışının 6'ncı yılında okurlarıyla buluşuyor. Atlas tarafından organize edilen büyük buluşmanın ilki, yarın İstanbul'da Harbiye Askeri Müze'de başlıyor. Okurların katılımıyla gerçekleşecek olan iki günlük buluşmada, çeşitli etkinlikler yer alıyor.

Yayın hayatına başladığı Nisan 1993'ten bu yana Türk okurunun doğaya ve dünyaya açılan penceresi olan Atlas'ın 28-29 Mart tarihlerinde Askeri Müze'deki ilk buluşması, saat 10.00'da başlayacak. Buluşmaya katılmak isteyen okurlar, derginin mart sayısında verilen biletle etkinlikleri izleyecekler.

Hürriyet Dergi Grubu'nun yayımladığı Atlas'ın 6'ncı yıl etkinliklerine katılan okurlar, yarın ve pazar günü saat 12.00'den sonra her saat başı muhteşem bir multivizyon gösterisi izleyecekler. Atlas'ın 5 yıllık öyküsünü anlatan tam 400 adet fotoğraf, 15 adet projeksiyon makinesinden dev ekrana yansıyacak. Büyük buluşmanın diğer etkinliği olan fotoğraf sergisi, iki gün boyunca saat 10.00-18.00 arası gezilebilecek. Sergide 5 yılın en iyi 40 fotoğrafı yer alıyor. Etinlikler boyunca müzenin konferans salonunda Atlas fotoğrafçıları ve yazarlarıyla söyleşiler yapılacak.

Atlas'ın okurlarla buluşma toplantıları, daha sonra sırasıyla Bursa, Ankara ve İzmir'de gerçekleşcek. Fotoğraf sergisi ise yıl boyunca tüm yurdu dolaşacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!