Annesine sözleriyle konuşulan Atakan Kayalar kimdir? Küçük Filozof Atakan kristal çocuk mu?

Güncelleme Tarihi:

Annesine sözleriyle konuşulan Atakan Kayalar kimdir Küçük Filozof Atakan kristal çocuk mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2020 09:53

Jean-Jacques Rousseau'dan Nietzsche'ye, Aristo'dan Spinoza'ya kadar birçok filozofun kitaplarını okuyan 10 yaşındaki Atakan Kayalar, adından söz ettirmeye devam ediyor. İlk olarak sosyal medyada paylaşılan bir videoyla adını duyuran Atakan Kayalar, son olarak annesine yönelik yaptığı çıkışla gündem oldu. Peki, Annesine sözleriyle konuşulan Atakan Kayalar kimdir? Küçük Filozof Atakan kristal çocuk mu?

Haberin Devamı

Atakan Kayalar son günlerin en çok konuşulan ismi oldu. Yaptığı açıklamalarla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Atakan Kayalar, son olarak bir basın toplantısında annesinin konuşmasını yarıda keserek 'Tamam tamam seni şöyle alalım biz' çıkışı sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisine neden oldu. Sosyal medyada videoları paylaşıldıktan sonra dikkatleri üzerine çeken Atakan Kayalar ile birlikte kristal çocuk kavramı da bir kez daha gündeme geldi. İşte, Atakan Kayalar hakkında merak edilenler ve kristal çocuk kavramının detayları...

Haberin Devamı

KENDİ AĞZINDAN ATAKAN KAYALAR

Televizyon programlarına katılan 10 yaşındaki Atakan Kayalar kendisini şu sözlerle anlatıyor: "Adım Atakan. Bu kadar. Fazla anlatabilecek hayat hikayem yok. Metafor uzmanıyım desem olmaz, beyin cerrahıyım desem olmaz, cumhurbaşkanıyım desem olmaz. Felsefeyle ilgilisin galiba dedim. Eğitim ve bireysel haklar üzerine konuşuyorduk. O an da Fethi Çağıl bir şey söyledi. Tam olarak hatırlamıyorum. Okuduğum kitaplara bakacak olursak. Kayı serisinin tamamını okudum. Nutuk okudum. Homeros İlyada okudum. Böyle buyurdu Zerdüşt okudum" 

Haberin Devamı

KRİSTAL ÇOCUK ÖZELLİKLERİ

‘Kristal Çocuklar, İndigo Çocuklar’dan sonra dünyaya gelmiş olan yeni kuşaktır. Aşağı yukarı sıfır ile yedi yaş arasında bulunan bu kuşak, önceki kuşaklardan farklıdır. Birçok bakımdan ideal olan bu çocuklar insanlığın nereye doğru yöneldiğini göstermektedirler. İndigo çocuklar gibi kristal çocuklar da “yaşlı ruh” kişiliği yayarlar. Artan adaletsizlik duygusu ile kaygıya eğilimlidirler. Çünkü Kristal çocuklar, hiç olmadığı yerde denge ve barış yaratmaya özlem duyuyorlar.

Kristaller çok sezgisel çocuklardır. Çoğu zaman başkalarının ne düşündüğünü ve hissettiğini bilir. Kristal çocuklar genellikle müzikaldir ve konuşmadan önce şarkı söyleyebilirler. Birçok kristal çocuk vegan veya vejeteryan olmayı seçer. Bu doğaya ve hayvanlara gerçek bir aşktan kaynaklanmaktadır. Açık havada korkusuz ve maceraperestler ve içeride sıkıştıklarında huzursuzdurlar. Teknoloji ve video oyunlarına diğer çocuklar kadar ilgili değiller. Bunun yerine, kendi hayal güçleriyle dışarıda olmayı tercih ediyorlar

Haberin Devamı

Duyarlılıkları nedeniyle bunalma yaşayabilirler. Bu yüzden dinlenmeleri gerekiyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!