Son dakika: ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 11:18

ATA AÖF sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı ve sonuçlar erişime açıldı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavları 30 Kasım tarihinde başladı ve 11 Aralık’a kadar devam etti. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap 1 (bir) doğru cevabı geçersiz kılacak. İşte ATA AÖF sonuçları sorgulama ekranı

Haberin Devamı

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. ATA AÖF vize sınavlarına giren adaylar heyecanla sonuç açıklamasını bekliyorlardı. Kurum tarafından yapılan açıklamada, 'Vize Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.' denildi.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF sınav sonuçları erişime açıldı. Kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘Değerli Öğrencilerimiz,

Vize Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi’nde (LMS)  yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 24 Aralık 2020 Perşembe günü saat 23:59'a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır.’ denildi.

Haberin Devamı

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

Online vize sınavı notunun başarı notuna katkısı %30 oranında olacaktır. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap 1 (bir) doğru cevabı geçersiz kılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!