Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2021? MSB bedelli askerlik şubat celp ve sevk dönemlerinde son gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2021 MSB bedelli askerlik şubat celp ve sevk dönemlerinde son gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2021 18:04

Bedelli askerlik yerleri binlerce asker adayı gencin gündeminde yer almaya devam ediyor. e Devlet üzerinden 31 Aralık 2020 tarihinde tamamlanan bedelli askerlik başvuruları sonrası gözler 2021 askerlik yerlerine çevrildi. Şubat celp ve sevk dönemleri Milli Savunma Bakanlığı'nın yapacağı duyurunun ardından e devlet ekranından ilan edilecek. Bedelli askerlik yerleri T.C kimlik numarası ile sorgulanacak. İşte, MSB 2021 bedelli askerlik celp ve sevk tarihleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Bedelli askerlik yerleri için gözler artık MSB'den yapılacak son açıklamalara çevrildi. Bedelli askerlikten yararlanacak olan kişilerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri temel eğitim yapacakları birliği, gelen duyurunun ardından ilan edilecek. Ancak 2021 bedelli askerlik yerleri ve celpleri ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel eğitimi yapacakları birlikleri 2021 yılı Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacak.

Bedelli askerlik başvurusu yapmak için şubelere gitmeye gerek kalmadan E-Devlet üzerinden işlemler tamamlanmıştı . Başvurular 31 Aralık 2020 saat 18.00'de sona ermişti.

Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2021 MSB bedelli askerlik şubat celp ve sevk dönemlerinde son gelişmeler

Haberin Devamı

Henüz yeni bir duyurunun yapılmadığı bedelli askerlik sonuçları için başvuru bilgilendirmesinde "Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel eğitimi yapacakları birlikleri 2021 yılı Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacaktır." İfadelerine yer verilmişti.

2021 SEVK TARİHLERİ TSK DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

2020 BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR?

Bedelli askerlik ücreti hesaplanırken katsayı dikkate alınıyor. Geçtiğimiz yıl Ocak/Haziran döneminde katsayı 0.146061 iken Temmuz/Aralık döneminde 0.154461 olarak gerçekleşti.

Ocak/Haziran döneminde bedelli askerlik 35 bin 54 lirayken Temmuz/Aralık döneminde 37 bin 70 lira oldu.

Dövizle askerlik Ocak/Haziran döneminde 5261 euroyken, Temmuz/Aralık döneminde 5563 euro oldu.

BAKMADAN GEÇME!