Askerler de dahil herkes tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı

Güncelleme Tarihi:

Askerler de dahil herkes tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 11:50

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle başkentte yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Anıtkabir ve TBMM etrafında güvenlik çemberi oluşturuldu.

Haberin Devamı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise yaptığı operasyonlarla 6’sı PKK, 6’sı DEAŞ üyesi olmak üzere 12 şüpheliyi yakaladı. Başkentte güvenlik önlemleri çerçevesinde sabah saatlerinden itibaren Kızılay ve Ulus başta olmak üzere çok sayıda yol trafiğe kapatıldı.

Haberin Devamı

HAFRİYAT KAMYONLARI KAPATTI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kritik binaların çevresindeki yolların önüne barikat kuran hafriyat kamyonları, 29 Ekim yürüyüşünde de TBMM, Genelkurmay Başkanlığı ve Başbakanlığa çıkan tüm yolları kapattı.

Askerler de dahil herkes tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında başkentte yapılacak resmi protokol yürüyüşü için alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kritik binaların çevresindeki yolların önüne barikat kuran hafriyat kamyonları, 29 Ekim yürüyüşünde de TBMM, Genelkurmay Başkanlığı ve Başbakanlığa çıkan tüm yolları kapattı. (Mert Gökhan KOÇ/ANKARA )

Haberin Devamı

ASKERLER TEK TEK ARANDI

Anıtkabir’in etrafındaki bütün yollar trafiğe kapatıldı. Törenler için gelen askerler de dahil herkes tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı.

Özellikle CHP’nin yürüyüş güzergahı olan eski Meclis ve Anıtkabir arasındaki yolda da geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!