Aşk itirafı

Güncelleme Tarihi:

Aşk itirafı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2006 00:00

Hülya Avşar'ın eski Fenerbahçe Asbaşkanı Sadettin Saran ile birlikte olup olmadığı sorusuna verdiği cevap, üstü kapalı bir aşk itirafı olarak yorumlandı.

Soru: Sadettin Saran'la birlikte misiniz?

Hülya Avşar: Bu konuda yorum yapmam. Yalancı durumuna düşmek istemem.

Soru: Ali Güven'le ilişkiniz bitti mi?

Hülya Avşar: Başlamadı ki, bitsin.

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın adı Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan birkaç ay sonra Ali Güven ile anılmaya başlanmıştı. Ancak bu beraberlik bir türlü netlik kazanmadı. Sanatçının şimdi de eski Fenerbahçe Asbaşkanı Sadettin Saran ile flört ettiği ileri sürülüyor.

Aşk itirafı
Aşk itirafı
Aşk itirafı

Ali Güven                Hülya Avşar                           Sadettin Saran

Kelebek'in bu konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Avşar, gizli bir aşk itirafında bulundu. Birliktelik olup olmadığının sorulması üzerine "Bu konuda yorum yapmam. Yalancı durumuna düşmek istemem" diyen sanatçı, Ali Güven'le

/images/100/0x0/55eb5a55f018fbb8f8bbb261
ilişkisiyle ilgili de "Hiç başlamadı ki, bitsin" dedi.

Haberin Devamı
Sadettin Saran

Sadettin Saran, Fenerbahçe Kulübü'nde bir dönem asbaşkanlık yaptı. Annesi Amerikalı olan Saran'ın babası Kızılay'da bir dönem başkanlık yaptı. Uluslararası menejerlik şirketi ve radyo kanalları olan genç işadamı, film montaj sektöründe de faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda uluslararası askeri malzeme satışı yapan Saran, babası Kırıkkaleli olduğu için memleketinde babasının adına okul yaptırdı. Türkiye ve yurt dışında bazı kupa maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Saran'ın ilk evliliğinden bir kız çocuğu var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!