Aşıklar milenyuma Antalya’da girdi

Güncelleme Tarihi:

Aşıklar milenyuma Antalya’da girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya, milenyuma hem ünlü, hem de aşık çiftleri ağırlayarak girdi. İbrahim Tatlıses kısa bir süre darılıp sonra barıştığı hayat arkadaşı Derya Tuna ile, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil manken sevgilisi Nefise Karatay ile, 15 Ocakta askere gidecek olan pop şarkıcısı Çelik de manken sevgilisi Buket Saygı ile milenyumu Antalya'da karşıladılar. İbrahim Tatlıses, hem ‘‘World of Wonders’’ (WOW) oteller zinciri içindeki Antalya Topkapı Palace'da program yaptı, hem de Derya Tuna ile sarmaş dolaş çok özel saatler geçirdi. Aynı otelde sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ise en güzel bacak yarışmasıyla davetlileri güldürdü. Gecenin devamında da sevgilisiyle pistte bol bol dans etti.

Kızını özledi

Yılbaşı gecesi Antalya Talya Otel'de program yapan ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Hülya Avşar, yeni binyıla ‘‘kızı Zehra'dan ayrı kaldığı için buruk girdiğini’’ söyledi. Antalya'ya yalnız gelen Avşar, ‘‘Zehra'dan ayrı kaldığım için çok üzgünüm. Yanımda olmasını çok isterdim’’ dedi. Hülya Avşar, şarkıları ve sahne şovuyla davetlilerden büyük alkış aldı.

Askere veda öpücüğü

Pop müziği sanatçısı Çelik, yeni yılı segilisi Buket saygı'yla Antalya'da karşıladı. Saatler gece yarısı 24.00'ü gösterdiğinde Çelik, Buket'i öperek kutladı. Sevgilisi de kısa süre sonra askere gidecek olan Çelik'i ateşli öpücüklerle kucakladı.

Mehmet Ali'nin en güzel bacağı

Yılbaşı gecesi hem eğlence, hem iş yapan sanatçılardan biri de Mehmet Ali Erbil'di. Mehmet Ali Erbil, yılbaşı gecesi Topkapı Palace'daki konukları gülmekten kırdı geçirdi ve sahnede en güzel erkek bacağı yarışması yaptı. Seçtiği erkek davetlilere şık takım elbiselerinin paçalarını sıyırttıran Erbil, tüm salonu kahkahaya boğdu.

Hem milenyum hem doğum günü

İbrahim Tatlıses, yılbaşı gecesi Antalya Topkapı Palace'da hem sahneye çıkıp sevilen türkülerini seslendirdi, hem de kısa süre önce barıştığı Derya Tuna ile Amerika'da dönüşü ilk kez el ele, göz göze basının karşısına çıktı. Tatlıses, doğum gününü de kutladığı gecede pastasının ilk dilimini Derya Tuna'ya verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!