Aşıklar buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Aşıklar buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2007 00:00

Hüsnü Şenlendirici ve gizli aşk yaşadığı Deniz Seki ile 17. Kırklareli Karagöz ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Deniz Seki fotoğrafları için tıklayın

Hüsnü Şenlendirici ve gizli aşk yaşadığı Deniz Seki, 13-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 17. Kırklareli Karagöz ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkacak.Festivali düzenleyen organizasyon firması yetkilileri, "Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici ile aylar önce festivalimizde birer konser vermeleri için anlaşmıştık. Zor bir dönem geçirmelerine

Aşıklar buluşuyor
rağmen, sanatlarının her şeyden önce geldiğini gösterdiler" dedi.
Eşim eve geldi
Nazire Şenlendirici, Amerika'dan döndüğü gün havalimanında eşi Nazire Hanım'ı mı yoksa Deniz Seki'yi mi tercih edeceği yönündeki soruya, "Onu ben de merak ediyorum" diye yanıt veren Hüsnü Şenlendirici'nin eve geldiğini söyledi. Nazire Şenlendirici, "Eşim gece eve geldi ve çıkan haberleri birlikte izledik. Ben artık konuşmayacağım Hüsnü beye sorun sorularınızı" dedi.

Haberin Devamı

BOŞANMA DAVASI AÇTI
Nazire Şenlendirici'nin bu açıklamaları yayına hazırlandığı sıralarda Hüsnü Şenlendirici avukatı aracılığıyla boşanma davası açıyordu.Deniz Seki ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra evinden ayrılan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, eşinden boşanmak için dün Şişli Adliyesi’ne dilekçesini sundu.Avukatı Aydın Kurban aracılığıyla Şişli Aile Mahkemesi’ne dilekçesini veren Şenlendirici, eşi Nazire Şenlendirici’nin anlaşmalı boşanmaya yanaşmadığını söyledi. Avukatı Aydın Kurban’a nafaka ve çocuklarının eğitimi konusunda gerekli düzenlemeleri yapması için yetki veren Şenlendirici, dilekçesinde 12 yaşındaki oğlu Ergin’in velayetini almak istediğini belirtti. Şenlendirici, geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen kızının velayetini de anneye bırakılmasını istedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!