Artık aklım almıyor

Güncelleme Tarihi:

Artık aklım almıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 16:59

Arda Turan, eski nişanlısı Sinem Kobal’ın adının arkadaşı Burak Yılmaz’la anılmasıyla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Sinem ve Burak

* Arda Turan, önceki akşam ortağı olduğu Lidyana.com’un yılbaşı yemeğine katıldı. Kalamata Meyhane’deki yemeğin sonunda özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Turan, ayrıldığı nişanlısı Sinem Kobal’ın adının futbolcu Burak Yılmaz’la anılması ile ilgili şöyle dedi:

Kardeş gibiydik

* “Burak ‘Sinem benim kardeşimdir, Arda da milli takımdan arkadaşım’ demiş. Çok güzel söylemiş. Biz üçümüz gerçekten de yıllarca birlikteydik, kardeş gibi... Artık aklım almıyor. Bana bu konuda bir şey sormayın...”

Sinem Kobal, önceki gün Zorlu Center’daydı. Moralsiz olduğu fark edilen Kobal, yeni yıl akşamı kız arkadaşlarıyla olacağını söyledi.

Kendisini tanımıyorum

* Atletico Madrid’de forma giyen Arda Turan, Kalamata’daki yemeğin ardından Asmalımescit’teki Chanta’ya geçti. Ünlü futbolcunun aynı locada bulunan Burcu Kıratlı’yla samimiyeti dikkat çekti.

* İkili, bir süre kulaktan kulağa sohbet etti, ardından dansa kalktı. Ancak Arda Turan, çıkışta Kıratlı ile ilgili sorulara, “Kendisini tanımıyorum. Ben erkek arkadaşlarımla beraberdim” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!