Arkadaş dayağı öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Arkadaş dayağı öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2002 18:17

Adapazarı'nda arkadaşları tarafından dövülen bir genç, boynunun kırılması sonucu öldü, ağır yaralanan bir genç de D-100 Karayolu kenarında terk edildi.

Haberin Devamı

Olay, D-100 karayolunun Hendek ilçesi kesiminde ağır yaralı olarak bulunan ve Sakarya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hüseyin Kekeme'nin ifadesi sonrasında ortaya çıktı.

İfadesinde, 4 arkadaşıyla dün gece özel bir otomobille gezmeye çıktıklarını belirten Kekeme, arkadaşları Murat Yur ile Yasin Eren arasında tartışma çıktığını ve Murat Yur'un otomobil içinde dövülerek öldürüldüğünü söyledi.

Kavgayı ayırmak isterken yaralandığını anlatan Kekeme, Yur'un cesedini D-650 Karayolu kenarına atan zanlıların, durumunun ağırlaşması üzerine kendisini de D-100  karayolunda araçtan indirerek kaçtığını anlattı.

Kekeme'nin ifadesi üzerine yapılan aramada, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş'de veznedar olarak görev yapan Murat Yur'un (31) cesedi, D-650 Karayolu'nun Kirazca Köyü kesiminde bulundu. Vücudunda darp izleri bulunan Yur'un, boynu kırılarak öldüğü belirlendi.

Haberin Devamı

Yetkililer, Yasin Eren ile soyadları belirlenemeyen Okan ve Gürkan adındaki zanlıların yakalanmasına çalışıldığını bildirdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!