Araya hatırlı dostlar girdi

Güncelleme Tarihi:

Araya hatırlı dostlar girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2001 00:00


Arzu AKBAŞ / MAGAZİN SERVİSİ
Haberin Devamı

Hülya Avşar ile eşi Kaya Çilingiroğlu arasında aniden başgösteren ‘‘ayrılma’’ krizini çözmek için, araya ikisinin de kıramayacağı ‘‘hatırlı dostlar’’ giriyor. Hülya Avşar da dünkü basın toplantısında ‘‘her şeyin ancak iki üç gün sonra belli olacağını’’ söyledi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, dün TV programının çekimleri öncesinde yaptığı basın toplantısında, eşi Kaya Çilingiroğlu ile aldıkları boşanma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zaman zaman gözleri dolan ve konuşmakta zorlanan Hülya Avşar şunları söyledi:

İKİ GÜN SONRA

Son kararımızı iki gün sonra açıklayacağız. Sonuçta bir aile dağılıyor. Son derece medeni olmaya çalışacağız. Ortada bir çocuk var. Kadın olarak ekonomik özgürlüğümden dolayı hemen ‘hadi eyvallah’ diyecek değilim. Ben bir Türk kadınıyım, Hülya Avşar olmam bunu değiştirmez.

HABERLER YANLIŞ

Aslında bu açıklama için birkaç gün daha bekleyecektik. Ama kapımın önünde sürekli bekleyen gazetecilerden rahatsız oldum. Prensipte ayrılık kararı aldım. Bunun gazetede çıkan haberlerle ilgisi yok. Kimsenin günahını almak istemem.

DOSTLARIN BASKISI

Araya büyüklerimiz girdi, bunların arasında biri hiç kıramayacağım bir insandı. Bazı insanlar var, onları kıramayacağım için bir iki konuşma yapmamız gerektiğine inanıyorum.

BAŞ BAŞA KONUŞMA

Kaya ile iki kez daha konuşacağız. Birbirimize bu şansı tanıyoruz. Gazetede çıkan haberlere asla inanmıyorum. Sadece bunlara sebep vermesine sinirleniyorum.

AVUKATA VEKALET

Benim tarafımdan mahkemeye başvuru oldu ama avukatıma vekalet vermem gerekiyor. Ruh halim işlerimi asla etkilemez, profesyonelim işimi asla aksatmam.

BİTMESİN İSTERDİM

Bu gibi durumlarda kadının kendini aciz hissetmesi son derece yanlış. Ben de isterdim ki evliliğim çok uzun yıllar sürsün, ama olmadı. Ama henüz kesin bir kararımız yok. Şu anda Kaya ile aynı evde yaşıyoruz. İki gün içinde kesin kararımızı verip sizlere açıklayacağız.

Son bir şans ver

Önceki geceyi uykusuz geçiren Hülya Avşar'ın yakın çevresine artık sabrının kalmadığını, eşi Kaya Çilingiroğlu'na, Biricik Suden olayından sonra son bir şans daha verdiğini, onun ise bunu değerlendiremediğini söylediği iddia ediliyor. Evine gelen yakın dostlarına Kaya Çilingiroğlu'nun sorumlu bir eş gibi davranmadığını, gece 2'lerde, 3'lerde gelen bir eş istemediğini söylediği de gelen haberler arasında. Ancak tüm bunlara rağmen, araya giren hatırlı aile dostlarının Avşar'ı, bir kez daha düşünmeye zorladığı söyleniyor. Özeklikle, iki hafta önce Divan Palmira Oteli'nin açılışında da bir araya geldikleri, ailenin en yakın isimlerinden Mustafa Koç'un araya girdiği ve Avşar'ı, ailesini düşünmesi için ikna ettiği söyleniyor. Bu arada, halen yoğun bakımda olan Kaya Çilingiroğlu'nun babasının da Hülya Avşar'ı aradığı ve ona ‘‘Kaya'ya son bir şans daha ver’’ dediği konuşuluyor.

Kaya hız kesmiyor

Manken Ayşe Hatun Önal'la, aynı gün ve aynı uçakta yurtdışına çıktığı kanıtlanan Kaya Çilingiroğlu, dün gece Lalia'da Hakan Ural'la beraberdi. Gazetecilerin beklediğini bilen Kaya Çilingiroğlu, çıkışta aracının camını açtı, ancak soruları yanıtlamadı. Çilingiroğlu, telefonunu kapatarak hiçbir gazetecinin sorusunu yanıtlamadı. Çilingiroğlu akşam saatlerine doğru, telefonunu açtı ve ‘‘Bu akşam Hülya Hanım'la oturup konuşacağız. Her şey o zaman netleşecek’’ dedi.

Çekimleri aksatmadı

Hülya Avşar, son iki günde yaşadıklarına rağmen işini aksatmadı, ‘‘Hülya Avşar Show’’un çekimlerine devam etti. Programın yapımcı firması, gelişmeleri göz önüne alarak çekimin iptal edildiğini, sabah saatlerinde gazetelere faks çekerek bildirmesine rağmen Hülya Avşar, Nilüfer'i konuk ettiği programının çekimlerine katıldı.

Kimseyi suçlamam

Hülya Avşar, basın toplantısında ‘‘aynı uçakta olup olmama’’ konusunda da şu açıklamayı yaptı: ‘‘Herkes, herkesle aynı uçakta gidebilir. Ben de birileriyle aynı uçağa biniyorum. Bu, bir şey anlamına mı geliyor? Biz Kaya'yla evlenmeden önce anlaşmıştık. Onun gezmeyi seven biri olduğunu biliyordum. Bu onun hoşuna giden hayat, normal karşılıyorum. Bunu kabul ederek onunla evlendim. Ortada bir genç kız var, onun hayatı ve geleceğiyle oynuyorlar. Eşimin nereye gittiğinden haberdardım. Her dakika konuşuyorduk. Öyle bir şeye inanmıyorum. Asla kimseyi sebep görmüyorum ve suçlamıyorum. Ayrılsak, Zehra'yı babası alır ya da ben alırım. Henüz bu gibi detayları konuşmadık.’’

Konuşup anlaşın

Kaya Çilingiroğlu'nun manken Ayşe Hatun Önal'la Fransa'da kaçamak yaptığı iddiası üzerine boşanma kararı alan Hülya Avşar ve eşine dostlarının büyük baskısı var. Çiftin en yakın dostarından biri de Mustafa ve Caroline Koç çifti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!