Aramalardan rahatsız olmayın

Güncelleme Tarihi:

Aramalardan rahatsız olmayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

PKK'nın ‘Canlı Bombası’ 20 yaşındaki ‘Arguan’ kod adlı Baki Tatlı'nın parçalanarak öldüğü intihar saldırısından mucize eseri kurtulan Bingöl Valisi Süleyman Kamçı, hayatta olmasının nedenini güvenlik kuvvetlerinin aldığı önlemlere bağladı.

16 yaşındaki lise öğrenci Nuran Baluken'in öldüğü 4'ü polis 20 kişinin yaralandığı intihar saldırından yara almadan kurtulan Vali Kamçı, güvenlik güçlerinin aldığı önlemlere ve yapılan aramalara vatandaşların gücenmemesini istedi. Kamçı, ‘‘Güvenlik güçlerimizin aldığı önlemlere ve yapılan aramalara sakın ola gücenmeyesiniz. Kamu kurum ve kuruluşları ile kentin giriş-çıkışlarındaki aramalardan kesinlikle rahatsızlık duyulmasın, tüm bunlar sizlerin huzur ve güveni için yapılıyor. Bu gidişle kısa süre sonra bunlara da gerek kalmayacak. Önlemler sayesinde bugün hayattayız’’ diye konuştu.

NURAN'IN AİLESİNE YARDIM

Başta saldırıda ölen Nuran'ın ailesi olmak üzere, Bingöl ve yöresindeki yardıma muhtaç ailelere devletin gerekli yardımı yapacağını söyleyen Vali Kamçı, canlı bombanın Bingöllü olmamasının sevindirici olduğunu, her zaman yüz yüze baktıkları insanlar arasından böyle vatan, devlet, millet ve insanlık düşmanı bir kişinin çıkmamasının kendilerini sevindirdiğini kaydetti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!