AÖL ek sınav ne zaman yapılacak? 2021 Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav ve kayıt yenileme tarihi detayları

Güncelleme Tarihi:

AÖL ek sınav ne zaman yapılacak 2021 Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav ve kayıt yenileme tarihi detayları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2021 22:33

AÖL ek sınavı ne zaman sorusu, gündemde yer almayı sürdürüyor. Açık Öğretim Lisesi'nde eğitimlerine devam eden öğrenciler için gerçekleşen kayıtların ardından gözler AÖL ek sınav tarihine çevrildi. Daha önceki sınavlar gibi AÖL ek sınavları da çevrimiçi ortamda yani online olarak yapılacak .Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden öğrenciler AÖL ek sınav kayıt yenileme işlemlerini yapabilecekler. Peki, AÖL ek sınav ne zaman yapılacak? İşte, Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav ve kayıt yenileme tarihi detayları

Haberin Devamı

AÖL sınavları için öğrencilerin araştırmaları sürüyor. AÖL sınavı için geçtiğimiz günlerde "ek sınav" müjdesi gelmişti. Yapılan yazılı açıklamaya göre AÖL ek sınavları ağustos ayında gerçekleşecek. Ek sınavlar, her yıl 2+1 şeklinde 3 dönemde yapılan dönem sınavlarından değildir. Ek sınavlar bakan oluru ile yapılan istisnai sınavlardır. Bu nedenle ek sınavlar her öğretim yılı başında açıklanan iş takviminde duyurulmaz ve dönemden sayılmaz. Peki, AÖL ek sınav ne zaman?

AÖL EK SINAVLAR NE ZAMAN?

Ek sınavlar 16 - 20 Ağustos tarihleri arasında online olarak düzenlenecek.

AÖL EK SINAV KAYITLARI NE ZAMAN?

AÖL ek sınav kayıt yenileme işlemleri; 9-13 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Öğrencilerin ek sınav kayıt yenileme işlemleri kapsamında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemine girerek adres bilgileri sekmesi altından adres ve telefon numaralarını güncellemeleri gerekmekte.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!