AÖL sınav giriş belgesi yayımlandı! Çıkmış sorular ile bilgilerinizi tazeleyin

Güncelleme Tarihi:

AÖL sınav giriş belgesi yayımlandı Çıkmış sorular ile bilgilerinizi tazeleyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 11:14

Yurt genelinde gerçekleştirilecek olan sınav öncesinde AÖL sınav giriş yerleri merakla araştırılmaya başlandı. Dönemi başarıyla bitirmek isteyen vatandaşların merakla araştırdığı AÖL sınav giriş belgesi, öğrencilerin sınava gireceği okulları belirleyecek. İşte, AÖL sınav yerleri ile birlikte adayların en çok araştırdığı çıkmış sorular ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

AÖL sınav giriş belgesi sorgulanmaya devam ediyor. Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan AÖL sınavları için giriş belgesini sorgulayan vatandaşlar, Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesini ziyaret ediyor. AÖL sınav giriş belgesi aracılığıyla sınava katılım sağlayacağı merkezi görecek olan öğrenciler, bu sınava katılımının ilk dönemi tamamlamış olacak. Peki, AÖL sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

AÖL sınav yerleri erişimi açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sayfasından yapılan duyuruda “09 - 10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek 2017/1. dönem Açık Öğretim Liseleri(Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) sınav yerleri açıklandı. Sınava katılacak öğrencilerimiz sistemden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.” İfadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

AÖL SINAV YERLERİ SORGULAMA

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAV TARİHLERİ

7 – 8 Ekim 2017 tarihlerinde 3 oturum şeklinde gerçekleştirilen, 2016-4. Dönem ek sınavlarının açıklanması ve 30 Ekim 2017 yeni kayıt işlemlerinin tamamlanması ile birlikte 2017-1. Dönem sınav tarihleri belli oldu. Açık Öğretim Lisesi 2017—2018 eğitim öğretim yılı 1. Dönem sınavlarının 9-10 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

AÖL SINAV YERLERİNİ MOBİLDEN DE ÖĞRENİLEBİLİYOR

Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulaması, uygulama marketlerdeki yerini aldı. Öğrenciler Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde yaptıkları tüm işlemleri mobil uygulama üzerinde de yapabileceklerdir. Mobil Uygulama ile öğrenciler,

• Kendilerine gelen mesajları takip edebilecek,

• Dönem Bilgilerini görebilecek,

• Ders ve Kredi Bilgilerini öğrenebilecek,

• Ders Seçim İşlemlerini yapabilecek,

• Sınav Giriş Yeri ve Sonuçlarını öğrenebileceklerdir.Ayrıca uygulamada Açık Öğretim Liselerine ait kayıt, kayıt yenileme, ders seçme ve sınav tarihlerinin yer aldığı bir de takvim bulunmaktadır.
 
AÖL ÇIKMIŞ SORULAR

Sınava girecek olan öğrenciler için çevrimiçi test imkanı sunan Milli Eğitim Bakanlığı, sınav öncesinde öğrencilerin kendisini sınamalarına imkan tanıyacak. Daha önceki Açık Öğretim Okulları sınavlarında çıkmış sorulardan oluşan testler, çevrimiçi testler bünyesindeki derslerin listesi "DERS SEÇ" bölümünde listelenmektedir.

Haberin Devamı

Öncelikle hangi dersten test çözmek istiyorsanız o dersi seçip "DEVAM" butonuna tıklayınız. Seçilen dersin bünyesinde, kaç tane test varsa "TEST SEÇ" bülümünde listelenecektir. "TEST SEÇ" bölümündeki testlerden bir tanesini seçip "DEVAM" butonuna tıklayınız. Daha sonra oluşan butona tıkayıp testi başlatabilirsiniz. Testi bitirmek için sayfanın sonundaki "TESTİ BİTİR" butonuna tıklayıp, testin değerlendirmesini gelen sayfanın altında görebilirsiniz. 

TEST ÇÖZMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!