AÖL sınav sonuçları açıklandı! AÖL öğrenci giriş ekranı

Güncelleme Tarihi:

AÖL sınav sonuçları açıklandı AÖL öğrenci giriş ekranı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2018 15:08

Yılda üç dönem gerçekleştirilen AÖL sınavlarının 2018-2019 Öğretim Yılı 1. Dönem sınav sonuçları, Açık Öğretim Lisesi tarafından erişime açıldı. Türkiye genelinde yüz binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ve katılım sağladığı sınavın ardından AÖL sınav sonuçları, kurumun resmi öğrenci giriş ekranı üzerinden sorgulanabilecek. İşte, 8-9 Aralık AÖL sınav sonuçları ve öğrenci giriş ekranı

Haberin Devamı

Yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖL sınav sonuçları, kurumun resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Yaklaşık 1 milyon öğrencinin eğitim gördüğü Açık Öğretim Lisesinin AÖL sınav sonuçları, öğrenci giriş ekranı üzerinden sorgulanabilecek. İşte, AÖL sınav sonuçları ve detaylı bilgiler

AÖL SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SORULAR VE CEVAPLAR AÇIKLANMIŞTI

Açık Öğretim Lisesi, 8-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen sınavın ardından 1. dönem soruları ve cevaplarını 17 Aralık tarihinde yayımlamıştı. Sonuçların ardından sorular ve cevapları görüntülemek için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.

1. Oturum soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız.

2. Oturum soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız.

3. Oturum soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız.

Haberin Devamı

2.DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

İlk dönemi tamamlayan öğrenciler, ikinci dönem sınavlarına ocak ayında yapacağı kayıt yenileme işlemlerini tamamlamalarının ardından 6-7 Nisan tarihlerinde girecek. Bu sınavın sonuçları ise 30 Nisan 2019 tarihinde yayımlanacak.

MEZUNİYET İŞLEMİ TAMAMLANDI

Açık Öğretim Lisesi tarafından yapılan açıklamaya göre sınav sonuçlarının ardından mezuniyet işlemleri de tamamlandı. Mezun olan öğrenciler halk eğitim merkezleri, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi mezunu öğrenciler, yüz yüze eğitim kurumlarına müracaat ederek geçici mezuniyet belgesini alabilecek.

Diplomalar ise daha sonra düzenlenecek.

BAKMADAN GEÇME!