AÖL 2. dönem sonu sınavı ne zaman? AÖL sınav yerleri belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

AÖL 2.  dönem sonu sınavı ne zaman AÖL sınav yerleri belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 12:33

AÖL (Açıköğretim Lisesi) 2. dönem sonu sınav tarihinin yaklaşmasıyla birlikte sınav giriş belgesine yönelik sorgulamalar da hız kazandı. AÖL 2. Dönem sonu sınavları kısa bir süre sonra üç farklı oturumda gerçekleştirilecek. Peki, AÖL 2. dönem sonu sınavı ne zaman? AÖL sınav yerleri belli oldu mu?

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL 2. dönem sonu sınavlarının tarihini açıkladı. Nisan ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek olan AÖL 2. dönem sonu sınavları sabah ve öğlen saatlerinde yapılacak.

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖL 2. dönem sonu sınavlarının ilk oturumu 6 Nisan'da 09:30'da gerçekleştirilecek,
AÖL 2. dönem sonu sınavlarının ikinci oturumu 6 Nisan 14:00'te gerçekleştirilecek,
AÖL 2. dönem sonu sınavlarının son oturumu ise 7 Nisan 14:00'te gerçekleştirilecek.

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıköğretim Lisesi sınavları için hazırlıklarını sürdüren öğrenciler bir yandan da AÖL sınav giriş belgelerinin erişime açılmasını bekliyor. AÖL sınav giriş belgeleri, geçtiğimiz dönemlerde sınavın gerçekleştirileceği hafta içerisinde açıklanmıştı. Geçen dönem sınavları baz alındığında AÖL 2. Dönem sonu sınavı yerlerinin 3 Nisan’da erişime açılması bekleniyor.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Haberin Devamı

http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden güvenlik kodu, öğrenci numarası ve şifre ile öğrenci girişi yapan öğrenciler menüden sınava giriş belgesi alabilirler ve sınava giriş yerlerini öğrenebilirler. Sınav Giriş Belgenizi ‘'Öğrenci Genel Bilgileri'' menüsü altında yer alan ‘' Sınav Giriş Belgesi'' ekranından seçerek yazdırabilirsiniz.

 

 

BAKMADAN GEÇME!