AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 09:31

AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler bugün AÖF sınavına girmelerinin ardından sınav sorularını ve cevaplarını merakla bekliyor olacaklar. Bugün ve yarın yaşanacak olan AÖF sınav maratonunun ardından soru ve cevapların yayınlanması bekleniyor. İşte AÖF hakkında tüm detayları

Haberin Devamı

AÖF geçmiş soruları ve cevapları, Açıköğretim Fakültesi'nin gündeminde kalmaya devam ediyor. 26-27 Kasım'da bir üst sınıfa geçebilmek veya mezun olmak için ter dökecek olan öğrenciler,  AÖF soruları ve cevaplarını araştırmaya başladı. Artık son hazırlıklarını yapan öğrenciler, geçmiş dönem maliyet muhasebesi, sosyal hizmetler ve hukukun temel kavramları gibi çıkmış soruları tekrar gözden geçirdi. Peki, AÖF soruları ve cevaplarına nereden ulaşılır? İşte, AÖF kampüs uygulamasının detayları!

AÖF sınavları güz dönemi ara sınavının ilk oturumu yarın başlayacak ancak 26-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan sınava girecek öğrenciler, AÖF çıkmış sorularını son ana kadar araştırmaya devam ediyor. Lisan ve önlisans eğitimlerini açıktan tamamlamak için günlerdir hazırlanan öğrenciler, bu yıl gireceklerin sınavlarda benzer soruların çıkabileceği umuduyla bir önceki yılların AÖF soruları ve cevaplarını sık sık araştırıyor. Peki, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin sınava hazırlanmalarında büyük kolaylık sağlayan AÖF soruları ve cevaplarına nereden ulaşıyor? AÖF Kampüs sistemi nedir ve nasıl kullanılıyor? İşte, hem geçmiş sorulara hem de bu yılın AÖF soru ve cevaplarına ulaşabilmenize olanak sağlayan Anadolu Üniversitesi uygulamaları ve sınava gireceklere yapılan son uyarılar!

Haberin Devamı

Öğrencilerin Açıköğretim Fakültesi sınavlara hazırlık süreçlerini destekleyen ve çevrimiçi denemi sınavları gibi çeşitli uygulamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi, içerisinde barındırdığı çeşitli alt sayfalarla geçmiş AÖF soru cevaplarına ulaşılmasında büyük avantaj sağlıyor. Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AÖF kampüs sistemi üzerinden kolayca ulaşılabiliyor. Anadolu Üniversitesi'nde yer alan "sınav yayınlama sistemi" sayfasında da belirtildiği gibi Açıköretim Fakültesi öğrencileri TCKN ve şifreleri sayesinde AÖF sınav sorularını ve cevaplarını görebiliyor. 26-27 Kasım arasında gerçekleşecek olan 2016 AÖF güz dönemi ara sınavları da aynı sistem üzerinden takip edilebilecek. 

AÖF GEÇMİŞ SORU VE CEVAPLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Haberin Devamı

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. AÖF Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.
Açıköğretim Fakültesi’nin bu yılki ilk sınavı büyük bir heyecanla beklenirken Anadolu Üniversitesi’nden de yeni açıklamalar ve duyurular gelmeye devam ediyor. Duyurular sayfası aracılığıyla Açıköğretim Fakültesi öğrencileri bilgilendiren yetkililer, bir sonraki AÖF sınavı için kritik bir hatırlatmada bulundu. Yayımlanan duyuruyla hem AÖF güz dönemi sınav tarihleri bir kez daha hatırlatıldı, hem de güz dönemi dönem sonu sınav yerlerinin seçimiyle ilgili bir uyarı geldi. İşte, Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamanın detayları!

Haberin Devamı

"Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 14 Ocak 2017 Cumartesi ve 15 Ocak 2017 Pazar günlerinde yapılacaktır. 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yeni bir sınav merkezinde sınava girmek isteyen öğrenciler 29 Kasım 2016 tarihine kadar sınav merkezi tercih işlemlerini yapmaları halinde Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavına yeni sınav merkezinde girebilirler. 29 Kasım 2016 tarihinden sonra yapılan sınav merkezi tercihleri bir sonraki sınavlar için geçerli olacaktır. Öğrenciler; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini http://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan, AÖF bürolarından ya da Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 hat) ve 444 10 26 (7/24) telefon numaralarını arayarak yaptırabilirler."

Haberin Devamı

BAHAR DÖNEMİ SINAV YERLERİ SEÇİMİNDE SON GÜN

Bahar Dönemi Ara döneminde 28 Şubat 2017 son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir. Bahar Dönemi Dönem Sonunda 18 Nisan 2017 son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.

NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

AÖF sınavlarının değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Usul ve Esasları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Bağıl Değerlendirme Esaslarına göre belirlenir.

Haberin Devamı

AÖF sınavlarında soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır.

BAKMADAN GEÇME!