AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? E- Kampüs soru - cevap sayfası

Güncelleme Tarihi:

AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak E- Kampüs soru - cevap sayfası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 20:23

AÖF güz dönemi ara sınav soruları ve cevapları kısa sürede yayımlandı, gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Öğrenciler, AÖF bilgilerini ve son gelişmeleri https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifresiyle takip edebiliyor. Peki üç oturumlu olarak gerçekleşen AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşt E- Kampüs soru - cevap sayfası ve detaylar!

Haberin Devamı

AÖF soruları ve cevapları sınava katılım sağlayan öğrencilerin erişimine açıldı. 25-26 Kasım tarihleri arasında okumakta oldukları bölümün sınavına katılım sağlayan vatandaşlar, AÖF soru ve cevapları ile birlikte sonuçlar öncesinde ufak bir değerlendirme yapma şansını elde edecek. Peki, AÖF soruları ve cevapları nereden öğrenilebilecek? İşte, sonuçlar ve diğer konular hakkında bazı bilgiler

2017- 2018 eğitim-öğretim döneminin ilk ara sınavını geride bırakan AÖF öğrencileri, sık sık Anadolu Üniversitesi resmi sayfasını ziyaret ederek soru ve cevapların erişime açılıp açılmadığını kontrol ediyordu. Beklenen duyuru Anadolu Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesabından geldi.  

Anadolu Üniversitesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Tüm derslere ait soruların eKampüs sistemine yüklenmesi tamamlanmıştır.
http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Görüntüleyemediğiniz sorular için sayfayı yenileyerek ya da çıkış yapıp tekrar oturum açarak tekrar görüntülemeyi deneyiniz. Sorun devam ederse ders kodunu belirterek; http://yardim–ekampus.anadolu.edu.tr adresine yazıp kontrolünü sağlayabilirsiniz." İfadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

SORULAR VE CEVAPLARA NEREDEN ULAŞILIR?

Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

AÖF E- KAMPÜS SAYFASI

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

AÖF SINAV YORUMLARI

Değişik değişik soru tarzları vardı. Öğrenci sayısını mı yüksek tutmak istiyorlar yoksa üni mezun sayısını mı az tutmak istiyorlar anlamadım. Aöf bu sorularla ne yapmak nereye varmak istemektedir????

Haberin Devamı

Diğer bölümleri bilemem ama aöf veteriner sağlık gerçekten iyi çalışılarak geçilecek bölüm. ikinci üniversite olayı harika yaa, ikinci bahar gibi <3

Anadolu aöf öğrencileri sınıflara nasıl yerleştiriyorsun. Aynı sınıfta tek dersten sınava girende var 4 dersten girende

Bütün aksiliklere rağmen iyi geçen sınav #aöf

#AÖF ve #ÖSYM sınavlarında görevlisinden ogrencisine getirilecek ilk yasak topuklu ayakkabı giymeme olmalı. İlk 30 dakikadan sonra koridorlar topuk seslerinden yıkılıyor. Sınav salonumu düğün salonumu belli değil.

Aöf güz yarıyıl vizelerinden çıktım.. şimdiden söyliyim hoca bana takmış..

Aöf de ötanaziyi sormuşlar. Aklıma senden önce ben kitabı geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi. Yüreğimizi dağladın Jojo Moyes :(

Sorular çok zordu be #aöf

Haberin Devamı

Medeni Hukuk soruları beklediğim gibi değildi, daha doğrusu soruların çoğu idare hukukuyla ilgiliydi. Katılan var mı

Sen AÖF sün ya senin neyine klasik soru?

Her sınavda 3 hatta 4 şıkkın alt alta gelmesı ve arasından hangisini cıkartsam acaba deme isteği..#aöf

NURTEN
@NETRUN58
-çıkmış sorular bu kadar çıkmamış olabilirdi

Emre Ç.
@EmreCerci
#Aof 2017-2018 1.donem vize sinavi bitti cok şükür Hi mi hi mi

Fırat
@Fdinlerr
Aof sınavı soru hazırlıgında emeği geçenleri kınıyorum. Hayır yapabilsek universiteye giderdik zaten

@neslihan_ors
vay arkadaş aöf ten okumak ne zormuş ders yok hoca yok okul yok sınav var bide nasıl zor soruyorlar yetmezmiş gibi yanlış doğruyu götürüyor neyi zorluyorsalar bu kadar sanki bitirince doktor olacam  

Haberin Devamı

.

BAKMADAN GEÇME!