AÖF sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav yerleri açıklandı mı AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 10:33

AÖF güz dönemi sınav tarihlerinin netleşmesi ardından sınav yerleri merak konusu olmuş, "AÖF sınav yerleri açıklandı mı?" sorusu gündeme gelmişti. Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi, sınava girecekleri yerleri araştırmaya başlamıştı. Sınava 1 haftadan az bir zaman kalan AÖF sınav yerleri açıklandı. İşte, AÖF sınav yerleri nereden öğrenilir, giriş belgesi nereden alınır? gibi sorulara yanıtlar!

Haberin Devamı

AÖF sınav takviminin ve güz döneminin ilk sınav tarihinin belli olması ardından "AÖF sınav yerleri açıklandı mı?" sorusu ve bunun gibi pek çok soru gündeme geldi. Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi, sınava girecekleri yerlerin belli olup olmadığını sorgulamaya başladı. İşte, AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır ve sınav yerleri açıklandı mı? gibi soruların ve diğer merak edilen diğer konuların yanıtları!

AÖF sınavındaki en yakın tarih ve tüm sınav takvimi geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, çok kısa bir süre sonra girecekleri sınava dair pek çok şeyi merak etmeye başladı. Sınav tarihleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Güz dönemi ara sınavlarına sayılı gün kala öğrencilere önemli hatırlatmalarda bulunuldu. AÖF sınav tarihlerinin açıklanmasının hemen ardından "AÖF sınav yerleri belli oldu mu?" ve "Sınava giriş belgesi nasıl alınacak?" gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte, AÖF sınav yerleri ve giriş belgesine dair detaylı açıklamalar!

Haberin Devamı

Kısa süre sonra bu yılın ilk açıköğretim sınavlarının yapılacak olması nedeniyle sınav yerleri araştırılmaya başlandı. Yaklaşık bir hafta sonra yapılacak olan AÖF sınav yerleri açıklandı. Peki, AÖF sınav yerleri nereden öğrenilir. Sınav yerleri belgesine sınava giriş belgesinin içerisinde yer veriliyor. Peki, sınava giriş yeri, salonu ve saati gibi bilgilerin de yer aldığı AÖF sınav giriş belgesi nereden alınıyor? Açıköğretim Fakültesi sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, öğrenci otomasyonuna girdikleri bilgilerle sınav yerlerini öğrenebilirler ve sınav giriş belgesini alabilirler.

AÖF SINAV YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

SINAV TARİHLERİ

Sınav tarihleri her yıl olduğu gibi bu yıl da sınavları Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Bu yılki tüm sınav tarihlerinin yer aldığı sayfada öğrencilere uyarılarda da bulunuldu. Sınav tarihlerinden olağanüstü haller dışında herhangi bir değişiklik yapılmayacağının altı çizilirken, aksi duyuru veya duyumlarda sınav merkezlerinden bilgi alması gerektiği bildirildi. İşte 2016 AÖF sınav tarihleri!

Haberin Devamı

Güz Dönemi Ara Sınavı 26 - 27 Kasım 2016
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 14 - 15 Ocak 2017,
Bahar Dönemi Ara Sınavı 15 - 16 Nisan 2017,
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 27 - 28 Mayıs 2017,
2016-2017 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı 15 Temmuz 2017

SINAVA GİRECEKLERE HATIRLATMALAR

AÖF sınav yerlerine dair henüz bir bilgilendirmede bulunmayan Anadolu Üniversitesi yetkilileri, güz dönemi ara sınavlarına sayılı gün kala öğrencilere önemli hatırlatmalarda bulundu. İşte, sitenin duyurular bölümünde yer alan o açıklamalar!

1. Sınava gireceğiniz binayı, sınavdan en geç 1 gün önce görmeniz yararınıza olacaktır.
2. Sınava girebilmeniz için gerekli olan belgeleri sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın.
3. Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, yanınızda kâğıt, kitap, defter, not vb. hiçbir doküman; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. hiç bir iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazı; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek hiç bir nesneye izin verilmemektedir.
4. Sınav saatinden 1 saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulunun.
5. Sınavın ilk 15 dakikası dolduktan sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir öğrenci sınava alınmamaktadır.
6. Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurunuz.
7. Cevap kâğıdı üzerine test grubunuzu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayı unutmayınız. Test grubunu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.
8. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.
9. Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.
10. Sınav değerlendirilirken doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşülecek ve kalan sayı sınavla ilgili ham puanınız olacaktır. Bu nedenle, hakkında hiçbir fikriniz olmayan soruları boş bırakınız. Ancak, soruda verilen seçeneklerden birkaçını eleyebiliyorsanız kalanlar arasında doğru cevabı kestirmeye çalışmanız yararınıza olabilir.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!