2017 AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF dönem sonu sınavı ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

2017 AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır AÖF dönem sonu sınavı ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 20:16

2017 AÖF sınav giriş belgesinin nasıl alınacağı binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi, AÖF sınav giriş yerlerini açıkladı. Adaylar, sınav giriş yerlerini Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfası üzerinden kolayca alabilecekler. Öğrenciler bir yandan da AÖF dönem sonu sınavının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. Peki, AÖF dönem sonu sınavı ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

AÖF sınav yerleri, örgün eğitim şansı bulamayan ancak eğitimlerini sürdürmek isteyen vatandaşlar sorgulanmaya başlandı. Birçok bölümden sınava girecek olan adaylar, AÖF sınav yerleri ile bu sınavlara katılım sağlayacakları yerleri öğrenecek. Anadolu Üniversitesi öğrenci sistemi üzerinden edinilebilen sınav yerleri bilgisi, çıktı olarak alınabilecek. Peki, AÖF sınav tarihleri ne zaman ? İşte, detaylı bilgiler

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

AÖF DÖNEM SONU SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi son sınavları 3 Haziran 2017 - 4 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. AÖF sınavına girecek olan öğrencilerin yanlarında kimliklerini ve sınav giriş belgelerini bulundurmaları zorunludur.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF dönem sonu sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfasında yer alan öğrenci sistemine giriş yaparak sınav giriş belgesine erişebilecekler. AÖF sınav giriş belgesinin görüntülenebilmesi için T.C. kimlik no ve öğrenci şifresinin sisteme girilmesi yeterli.

Haberin Devamı

AÖF SINAVINDA GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

 

BAKMADAN GEÇME!