Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi final sınavı tarihlerini duyurdu! AÖF sınavları ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi final sınavı tarihlerini duyurdu AÖF sınavları ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2021 19:51

AÖF sınav tarihleri öğrencilerin gündeminde yer alırken, beklenen açıklama üniversiteden geldi. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi. Açıklamada açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi. İşte, AÖF final sınavı tarihleriyle ilgili yapılan açıklamanın detayları.

Haberin Devamı

AÖF sınavları için geri sayım başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yapan öğrenciler heyecanla sınavlarına odaklandı. Yapılan açıklamaya göre, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde yapılacak. 

AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi.

Rektörlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır."

Haberin Devamı

Açıklamada, Açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!