AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF final sonuçları için heyecanlı bekleyiş

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak AÖF final sonuçları için heyecanlı bekleyiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2021 08:12

AÖF sınav sonuçları için araştırmalar hızlandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dönem sınavları sona erdi. Öğrenciler final sınavlarına 16-17-18 Ocak ve 23-24-25 Ocak'ta girdiler. Şimdi gözler sonuç açıklamasına çevrildi. İşte AÖF sınav sonuçları ile ilgili detaylar

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. AÖF güz dönemi sınavları online olarak yapıldı. Kurum tarafından yapılan açıklamada, 'Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır.’ denildi. 12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık 2020 tarihleri aralığında online olarak gerçekleşen AÖF sınavının sonuçları, 25 Aralık tarihinde açıklanmıştı.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, 'Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz.' denildi. 12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık 2020 tarihleri aralığında online olarak gerçekleşen AÖF sınavının sonuçları, 25 Aralık tarihinde erişime açılmıştı. Öğrenciler sonuçları https://aof.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabildiler. 

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak AÖF final sonuçları için heyecanlı bekleyiş

AÖF SINAVLARI SONA ERDİ

Kurum tarafından dün yapılan açıklamada, ‘23-24-25 Ocak tarihlerinde düzenlenen Dönem Sonu Sınavları için bugün son gün! Sınavlarınıza bugün saat 23.59’a kadar https://esinav.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.’ denildi. Sınavlar dün sona erdi.

BAKMADAN GEÇME!