AÖF sınav giriş ekranı: AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav giriş ekranı: AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2020 15:27

AÖF sınav giriş ekranı yoğun ilgi görüyor. AÖF final sınavı 24 Haziran’dan itibaren yapılmaya başlandı. Öğrenciler 8 Temmuz’a kadar sınavlarını yapabilecekler. AÖF final sınavında öğrencilere her bir ders için 30 dakika süre veriliyor. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İşte AÖF sınav giriş ekranı...

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuçları araştırılan konular arasında yer alıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönem sonu sınavları 24 Haziran’da başladı. Adaylar 8 Temmuz saat 23.59’a kadar sınavlara girebilecekler. Her bir ders için sınav süresi 30 dakika soru sayısı 20 ’dir. İşte AÖF sınav giriş ekranı ve detaylar…

AÖF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

AÖF final sınavları 24 Haziran saat 00.01 ve 8 Temmuz saat 23.59 arasında yapılacak.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi. Güncel açıklamalar haberimize eklenecektir.

AÖF SINAV GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Sınavların gerçekleştirileceği elektronik ortama dâhil olmak için, internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız veyahut tabletiniz ya da cep telefonunuzdan giriş yapmanız gerekecektir.

Haberin Devamı

Sınavınıza, aşağıdaki bulunan link üzerinden giriş yapabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

www.anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-Posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz. Burada, sorumlu olduğunuz dersleri görüntüleyebileceksiniz.

Sınava başlayabilmeniz için sayfanın altında yer alan “Sınav yönergesi ve kurallarını okudum, kabul ediyorum” seçeneğini işaretleyip “Sınavı Başlat” butonuna basmanız gerekmektedir. Sınavınızı başlatmak istemiyorsanız “Vazgeç ve Ders Listesine Dön” butonuna basarak sorumlu olduğunuz dersler listesine dönebilirsiniz.

AÖF sınav giriş ekranı: AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

“Sınavı Başlat” butonuna bastığınızda seçilen dersinize ait bir oturum oluşturulur ve sınav anındaki her işlem bu oturum üzerinden gerçekleştirilir. Dersinize ait sınav oturumunu başlattıktan sonra başka bir internet tarayıcısı veya cihaz üzerinden aynı anda sisteme giriş yaparsanız, sistem yapılan işlemi anormal aktivite olarak değerlendirir ve oturumunuz sonlandırılır.

Haberin Devamı

Sınav başladıktan sonra ekranda gözüken soruyu cevaplamak istiyorsanız A, B, C, D, E şıklarından birini, boş bırakmak istiyorsanız “Bu soruyu boş bırakmak istiyorum” seçeneğini seçmeniz, daha sonra soru paneli altında yer alan “Soruyu Onayla ve Sonraki Soruya Geç” butonuna basmanız gerekmektedir. Soru onayı sonrasında düzeltme veya kontrol için bir daha önceki soruya dönemezsiniz.

Soruyu onaylamadan önce seçenek değişikliği yapabilir, ilgili soruyu boş bırakmak istiyorsanız “Bu soruyu boş bırakmak istiyorum” butonuna basarak işaretlemenizi iptal edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!