AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler AÖF sınav sonuçlarında!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Gözler AÖF sınav sonuçlarında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 15:53

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler her dönem sınavlarına giriyorlar. Güz dönemi final sınavları ocak ayı içerisinde tamamlandı. AÖF sınav sonuçları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada sürece dair detaylara değinildi. İşte AÖF sınav sonuçları hakkında yapılan açıklama

Haberin Devamı

 

AÖF final sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Güz dönemi dönem sonu sınav sorularına itiraz süresi ise 28 Ocak’ta sona erdi. Kurum tarafından AÖF sınav sonuçları ile ilgili yapılan açıklamada, ‘İtirazlar alındıktan sonra gelen itirazlarla birlikte madde analizleri değerlendirilir. Bu süreçte açık uçlu soruların değerlendirilmesi işlemi de yapılmaktadır. Sınav sonuçları tüm bu değerlendirme süreçleri tamamlandıktan sonra açıklanacaktır.’ denildi.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Henüz AÖF sInav sonuçları açıklanmadı. Kurum tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklaması şu şekilde:

Açıköğretim Sistemi sınavlarında, sınavın bitimini takip eden 3 iş günü süresince öğrencilere sorulara itiraz hakkında tanınmaktadır. İtirazlar alındıktan sonra gelen itirazlarla birlikte madde analizleri değerlendirilir. Bu süreçte açık uçlu soruların değerlendirilmesi işlemi de yapılmaktadır.

Haberin Devamı

2020-2021 öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınavlarında 1 milyonun üzerinde öğrencinin on binlerce çoktan seçmeli soruya verdiği yanıtlar ile 82 bin 158 öğrencinin 16 farklı derste 240 farklı türde açık uçlu soruya verdiği yanıtların değerlendirmesi yapılmaktadır.

Sınav sonuçları tüm bu değerlendirme süreçleri tamamlandıktan sonra açıklanacaktır.

12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık 2020 tarihleri aralığında online olarak gerçekleşen AÖF sınavının sonuçları, 25 Aralık tarihinde erişime açılmıştı. Öğrenciler sonuçları https://aof.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabildiler. 

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Gözler AÖF sınav sonuçlarında

İTİRAZLAR SONA ERDİ

AÖF sınav sorularına itiraz süresi 28 Ocak'ta sona erdi. Kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘23-24-25 Ocak tarihlerinde düzenlenen Dönem Sonu Sınavları için sınav sorularına itirazlarınızı 28 Ocak saat 23.59'a kadar Öğrenci Otomasyonundan yapabilirsiniz.’ denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!