AÖF sınav sonuçları için tarih detayı verildi mi?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları için tarih detayı verildi mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 11:20

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak konusu merakla araştırılmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve üzerinden bir süre geçmesinin ardından araştırılmaya başlanan AÖF sınav sonuçları, merak konusu oldu. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, araştırma konusu olan konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuçları, sorular ve cevapların yayımlanmasının ardından merakla öğrencilerin merak ettiği konu oldu. Sınavda işaretledikleri soruları yayımlanan soru ve cevaplara göre analiz eden öğrenciler, sonuçların açıklanacağı günün detayını sorgulamaya başladı. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sonuçların açıklanmasının ardından sorgulanacak olan itiraz ekranı hakkında bazı bilgiler

Anadolu Üniversitesi tarafından kasım ayının son hafta sonunda yapılan AÖF güz dönemi vize sınavının ardından adayların gözü sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrildi. Adaylar sınav AÖF sınav sonuçlarını "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinden ya da "https://ekampus.anadolu.edu.tr/" adresi üzerinden sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulayabilecek.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuç, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.

AÖF KAMPÜS SAYFASI

AÖF'DE GEÇİLEMEYEN DERSLER NE OLACAK?

AÖF yeni ders sisteminde seni 2 döneme ayrılıyor. 1. dönemde alınan ancak kalınan bir ders gelecek sene 1. dönem içerisinde, 2. dönemde alınan ancak kalınan ders yine gelecek yıl 2. dönem içerisinde alınabilecektir.

Yeni sistem ile geçtiğimiz senelerde 1 Vize + 1 Final olarak yapılan sınavlar artık her dönemde 1 Vize + 1 Final olarak yapılıyor. Bu durum da senede 2 kere Vize + 2 Kere final sınavına giriliyor. Bu vize ve finaller geçmişteki gibi vize%30 ve Final%70 olacak şekilde değerlendirmeye alınarak ortalama hesaplanıyor. Not Harfsel Olarak sisteme giriliyor.
Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir.
1. Yıl 1. yarı yıl (dönem) 2. yarı yıl (dönem)
2. Yıl 3. yarı yıl (dönem) 4. yarı yıl (dönem)
3. Yıl 5. yarı yıl (dönem) 6. yarı yıl (dönem)
4. Yıl 7. yarı yıl (dönem) 8. yarı yıl (dönem)

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ EDEBİLİR MİYİM?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

 

BAKMADAN GEÇME!