AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı, sınav giriş yerleri ne zaman açıklanır? İşte AÖF sınavı tarihi

Güncelleme Tarihi:

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı, sınav giriş yerleri ne zaman açıklanır İşte AÖF sınavı tarihi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 01:08

AÖL sınav giriş belgesi sorgulama ekranı için gözler üniversiteden yapılacak açıklamaya çevrildi. Binlerde öğrencinin katılım sağlayacağı AÖF sınav giriş yerleri ve belgesi için araştırmalar başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dönem sınavlarına girecek adaylar heyecanla yapılan açıklamaları takip ediyorlar. AÖF kayıt yenileme işlemini tamamlayan adaylar vize sınavının ardından final sınavında ter dökecekler. Peki; AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı, ne zaman açıklanır? İşte, AÖF sınav tarihi ve sınav yerleri hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

AÖF sınav tarihleri hakkında yapılan açıklamada bahar dönemi final sınavlarının mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. AÖF final sınavları 21 Mayıs ve 22 Mayıs’ta yapılacak. Adaylar sınav yerlerini yayımlanacak olan sınav giriş belgesi ile öğrenebilecekler. Nisan ayında düzenlenen AÖF vize sınavlarının giriş yerleri 25 Mart’ta açıklanmıştı. İşte detaylar

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AÖF sınav giriş belgesi henüz yayımlanmadı. 2 Nisan ve 3 Nisan tarihleri aralığında gerçekleştirilen vize sınavının giriş yerleri 25 Mart’ta açıklanmıştı.

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavı 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihleri aralığında yapılacak.

Yaz okulu sınavı ise 13 Ağustos’ta düzenlenecek.

BAKMADAN GEÇME!