AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıktı alınır? Sınav yerleri bu ekranda!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıktı alınır Sınav yerleri bu ekranda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2019 15:41

AÖF sınav yerleri, hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınav öncesi öğrencilerin araştırdığı konu oldu. Sınava girerken ihtiyaçları olan belgeleri şimdiden hazırlayacak olan vatandaşlar, internet üzerinden araştırmalarına başladı. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıktı alınabilecek? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

AÖF sınav giriş belgesini çıktı alacak olan vatandaşlar, internet üzerinden belgeyi araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıktı alınır? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKTI ALINIR?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi ara sınavları için sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Öğrenciler, sınav giriş belgelerini "Öğrenci Otomasyonuna" giriş yaparak alabilir.

SINAV GİRİŞ BELGENİZİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖF'ün Bahar Dönemi Ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika süre verilecek. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılacak.

Bu sınavın ardından 25-26 Mayıs tarihlerinde ise Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları tamamlanacak.

Haberin Devamı

SINAVA GİRERKEN BU BELGELER GEREKLİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

BAKMADAN GEÇME!