AÖF sınav giriş belgesi | AÖF sınavı yarın saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav giriş belgesi | AÖF sınavı yarın saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 13:11

AÖF bahar dönemi final sınavları için saatler kaldı. Anadolu Üniversitesi’ne kayıtlı olan açıköğretim öğrencileri, 3-4 Haziran’da gerçekleşecek olan sınavlar öncesinde AÖF sınav giriş belgesini edinmeye çalışıyorlar. Sınav bilgilerini içeren bu belge sınav anında gerekli olan belgelerden biri. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF sınavı yarın saat kaçta?

Haberin Devamı

AÖF öğrencileri, bahar dönemi final sınavları için hazırlıklarını sürdürüyor. Üniversite eğitimini açıktan tamamlamaya çalışan öğrenciler, bir yandan son tekrarlarını yaparken bir yandan da AÖF sınav giriş bilgilerini araştırmayı sürdürüyor. 3-4 Haziran tarihinde yapılacak olan AÖF final sınavlarının giriş yerleri AÖF resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Adaylar sınav giriş belgelerini sisteme öğrenci girişi yaparak temin edebilecekler. Sınav giriş belgeleri adreslere postalanmayacak. Peki, AÖF sınavı yarın saat kaçta yapılacak?

Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılacak.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖF’TE GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Haberin Devamı

AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

Anadolu Üniversitesi AÖF vize ve final sınavları sonucu, alınan notun en az 100 üzerinden 35 olması, dersi başarılı olarak geçmenizi sağlıyor. Bunun haricinde, 84 ve 100 arası not alan öğrenciler AA, 77-83 arası not alan öğrenciler AB, 71 ve 76 arası not alan öğrenciler BA, 66 ve 70 arası not alan öğrenciler BB, 61 ve 65 arası not alan öğrenciler BC, 56 ve 60 arası not alan öğrenciler CB, 50 ve 55 arası not alan öğrenciler ise CC harfiyle derslerinden geçiyor. Koşullu olarak geçme notları ise 46 ve 49 arası CD, 40 ve 45 arası notlar DC, 33 ve 39 arası notlar ise DD olarak harflendiriliyor.

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Ara Sınavı*20 - 21 Mayıs 2017
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı*08 - 09 Temmuz 2017
2016-2017 Üç Ders Sınavı*13 Ağustos 2017
2017 Batı Avrupa Programları Seçme Sınavı*08 Temmuz 2017

BAKMADAN GEÇME!