AÖF muafiyet başvuru sonuçları açıklandı

Güncelleme Tarihi:

AÖF muafiyet başvuru sonuçları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 10:09

AÖF muafiyet başvuru sonuçları açıklandı, itiraz edecek adaylar için bilgilendirme ise Açık Öğretim Fakültesi’nin resmi sitesi üzerinden yapıldı. Peki AÖF itiraz başvurusu için son gün ne zaman? Muafiyet itirazı için yapılması gerekenler neler? Kimler muafiyet itirazında bulunamayacak? İşte AÖF muafiyet sonuçları ve itiraz hakkıyla ilgili bilinmesi gerekenler!

Haberin Devamı

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) muafiyet başvuru sonuçları açıklandı. AÖF muafiyet başvuru sonuçlarına itiraz edecek adaylar için Açık Öğretim Fakültesi'nin resmi sitesinden açıklama yapıldı. AÖF muafiyet başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar için yapılması gerekenler haberimizde. Peki, AÖF itiraz başvurusu için son tarih ne zaman? Muafiyet itirazı için yapılması gerekenler neler?

Başvurularda bir yükseköğretim programından mezun olan ya da bir yükseköğretim programında Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II, Yabancı Dil I – II, Temel Bilgi Teknolojileri I – II derslerini alıp başaran öğrencilerin muafiyet başvuruları ve itirazları dikkate alınacaktır. Ayrıca herhangi bir yükseköğretim programında kaydı bulunmayan ve sadece lise mezuniyeti bulunan adaylar, muafiyet başvurusunda bulunamayacaklar. 7-11 Kasım 2016 tarihlerinden sonra yapılan başvurular ve itirazlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. AÖF muafiyet itirazında bulunacak adayların gerekli belgelerle bürolara başvurarak İtiraz Formunu doldurması gerekir.

Haberin Devamı

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ MUAFİYET SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

AÖF MUAFİYET BAŞVURU SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri; http://aof.anadolu.edu.tr adresine girmeli, T.C. Kimlik Numarası ve şifresini kullanarak “Öğrenc iOtomasyonu” bağlantısındaki durum Menüsünde “Akademik Durum” bağlantısını açmalıdır. Muafiyet işlemi yapılan dersler, “Ders Notları ve Akademik Durum” sayfasında “MU” notuyla gösterilmektedir.

MUAFİYET BAŞVURU FORMU HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Formu dolduracak öğrenciler mutlaka TC kimlik no, ad soy ad ve telefon gibi bilgileri eksiksiz girmelidir. İtirazda bulunacak öğrencilerden ayrıca transkript, üniversite yönetmeliği, resmi yazı vb. belge talep edilebilir. Bu belgeler ve formun AÖF Bürolarına verilmesi gerekmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!