AÖF kayıt yenileme ücreti nasıl ödenir? AÖF ders seçimi ve kayıt yenileme tarihleri başladı

Güncelleme Tarihi:

AÖF kayıt yenileme ücreti nasıl ödenir AÖF ders seçimi ve kayıt yenileme tarihleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 12:10

AÖF kayıt yenileme işlemleri 2021 yılı bahar döneminde de yoğun ilgi görüyor. AÖF ders seçimini ve ödeme işlemini tamamlayan öğrenciler kayıtlarını yeniletmiş olacaklar. Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme tarihlerinin 15 Şubat’ta başlayıp, 26 Şubat’a kadar devam edeceğini duyurdu. İşte AÖF kayıt yenileme ücreti ödemesi ve ders seçimi hakkında detaylar

Haberin Devamı

AÖF ders seçimi ekranı, kayıt yenileme işlemini yapmak isteyen adaylar tarafından araştırılıyor. AÖF kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilecek. Ödeme işlemleri Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NASIL YATIRILIR?

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

Haberin Devamı

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59’a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacaktır.

AÖF DERS SEÇİMİ VE ÖDEME BİLGİSİ EKRANI-TIKLAYINIZ

Öğrenciler yaptıkları ödemenin, 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez.

26 Şubat 2021 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayan öğrenciler,  2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybeder.

AÖF kayıt yenileme ücreti nasıl ödenir AÖF ders seçimi ve kayıt yenileme tarihleri başladı

Haberin Devamı

Güz/Bahar Dönemi kayıt yenileme için yatırılan Dönem Öğretim Gideri ile Dönem Öğrenim Ücreti/Dönem Öğrenci Katkı Payı tutarları iade edilmez ve ödeme yapıldıktan sonra kayıt yenileme işleminden vazgeçilemez.

BAKMADAN GEÇME!