Antalya starları

Güncelleme Tarihi:

Antalya starları
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 25, 2006 00:00

Müzik dünyasının ünlü sanatçıları, bayram tatili için Antalya'yı seçen müzikseverlere unutulmaz geceler yaşattı. Sanatçıların sahne şovları kadar yeni imajlarıyla da dikkat çekti.

 

Haberin Devamı

Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Ajda Pekkan, Hülya Avşar, Sibel Can, İbrahim Tatlıses ve Gülşen, bayram tatilinde Antalya'da sahneye çıktı. Ramazan ayında eğlenceye ara veren müzikseverleri coşturan sanatçılar, en güzel şarkIlarını ve sahne şovlarını sergilerken, yeni imajlarıyla da dikkat çekti.

6 aylık hamile olmasına rağmen sahnedeki performansıyla izleyicilerden alkış alan Gülben Ergen, Limra Otel'deki programı sırasında İstanbul'daki

/images/100/0x0/55ea8fa0f018fbb8f88804bd
konserinin ardından sahneye ara vereceğini söyledi. Gelinliği andıran bir kostümle sahneye çıkan Gülben Ergen, "Bu konser için 90 milyar aldığım söyleniyor, böyle bir şey yok" dedi.

Kundu'daki IC Green Palace Hotel'de sahneye çıkan Ebru Gündeş'in hayranları, zaman zaman taşkınlık yarattı. Gündeş, iki güvenlik personelinin sahne üstünde nöbet tutmasıyla şarkılarına devam etti.Tekirova'da sahneye çıkan Ebru Gündeş, sahne kostümü ve ilginç makyajıyla dikkati çekti.

Antalya Venezia Otel'de sahneye çıkan Hülya Avşar, sırt dekolteli kıyafeti dikkat çekti. Avşar kendisini dinlemeye gelen kızı Zehra ve kız kardeşi Helin Avşar'ın yanına gelerek önce Zehra ile daha sonra da Helin Avşar'la şarkı söyledi. Ünlü sanatçı, şarkıları arasında İbrahim Tatlıses'in taklidini de yaptı. Antalya'ya golf oynamaya gelen eski eşi Kaya Çilingiroğlu da, sahne öncesi Avşar'ı ziyaret etti.

Antalya starları
Â
Antalya starları

Kundu'da hayranlarıyla buluşan Hülya Avşar'ın programını, kızı Zehra ve kız kardeşi Helin Avşar da izleyip şarkılara eşlik etti.

Sungate Port Royal Otel’de sahneye çıkan Sibel Can'ın programı öncesinde davetlilerle güvenlik görevlileri arasında kısa bir tartışma yaşandı. Can, sesi, güzelliği ve esprileriyle gergin havayı dağıttı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Can, eski ve yeni albümünden derlediği şarkılarını seslendirdi.

Antalya starları

 Sibel Can, Antalya'daki konserinde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

/images/100/0x0/55ea8fa0f018fbb8f88804c5
Tekirova'da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, Antalya’ya gelmeden önce annesinin elini öperek bayram harçlığı aldığını söyledi. Eski bayramları özlediğini söyleyen Tatlıses, eşi Derya Tuna ve oğlu İdo'yla da bayramlaştıktan sonra İdo'ya bayram harçlığını verip İstanbul'dan ayrıldığını söyledi. 

Tekirova beldesinde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses ise, konserinde birbirinden güzel parçaları seslendirdi.

 

Antalya starları
Â
Antalya starları
           

Gülşen, Mirada del Mar Otel'deki konserine yeni imajıyla çıktı. Saçlarını siyaha boyatıp küt kestiren Gülşen, yeni imajıyla hayranlarından tam not aldı.

"Süper Star" Ajda Pekkan, Majesty Otel'de sahneye çıkarak hayranlarını coşturdu.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!