Antalya’da süper gece

Güncelleme Tarihi:

Antalya’da süper gece
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

BU DA POLİS KOROSU

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün değişik departmanlarında görev yapan polis memuru ve komiser yardımcılarından oluşan polis korusu, gecede Polis Marşı'nı söyledi.

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının kuruluşunun 155. yıldönümünü, gecikmeli de olsa kutladı. 10 Nisan'dan sonra balo için fırsat bulamayan polisler, önceki gece Dedeman Oteli'nin Boğaziçi Salonu'nda yapılan muhteşem baloda gönüllerince eğlendi. Gecede, Kanal D'nin sevilen dizisi Yılan Hikayesi'nin oyuncuları ayakta alkışlandı.

Emniyet Müdürü Natık Canca'nın evsahipliği yaptığı baloya, Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Tarım Bakanı Yusuf Ziya Gökalp, Antalya milletvekilleri Kemal Çelik ve Nesrin Ünal, Antalya Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu, Jandarma Komutanı Albay Nihat Celep, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Uçar, vali yardımcıları, polis şefleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ONUR KONUKLARI

Kanal D'nin sevilen dizisi Yılan Hikayesi'nin yapımcısı Osman Yağmurdereli ve oyuncular Ayten Gökçer, Süleyman Turan, Mehmet Ali Alabora, Meltem Cumbul, Betül Şahin ve Ferhat Yılmaz, balonun onur konukları oldu.

Dizideki Memoli tiplemesiyle, genç kızların gönlünde taht kuran Mehmet Ali Alabora, burada da hayranlarının akınına uğradı.Balonun açılış konuşmasını, Polis karakolları Yaptırma ve

Yaşatma Derneği Başkanı Sevinç Eyilik yaptı. Ardından kürsüye gelen Vali Dokuzoğlu da, polislere, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Geceye katılan bakanlar, Yılan Hikayesi'nin oyuncularına ve Uncalı'daki Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının projesini çizen mimar Sadi Kan'a plaket verdi. Gecenin sürprizi ise, plaket töreni sırasında yaşandı.

ÜNİFORMA VE KEP

Plaket almak için sahneye gelen, dizide bir türlü polis olamayan ‘‘Berk’’ rolünü canlandıran Ferhat Yılmaz'a, Emniyet Müdürü Natık Canca, Özel Harekat Timi üniforması ve kep giydirdi.

Canca, ‘‘Dizide polis olamadın ama, biz seni burada polis yaptık’’ dedi. Balonun ilk dansını ise Memoli ve Zeyno ile Natık Canca ve eşi Nurdan Canca yaptı. İlerleyen dakikalarda dizinin diğer oyuncuları da dansa kalktı.

Polis Teşkilatı'nın 155. kuruluş yıldönümü, Dedeman Otel'de kutlandı. Geceye davet edilen sanatçılar Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul yıldönümünü renklendirdi

ASAYİŞ BERKAMAL

Emniyet Müdürü Natık Canca, 155. yıl pastasını Antalya bölgesinde asayişi birlikte sağladığı Jandarma Komutanı Albay Nihat Celep ile birlikte kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!