Annesinin arkadaşını hamile bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Annesinin arkadaşını hamile bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

İngiltere'de çocukların yaşadığı aşk skandallarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez 14 yaşındaki bir çocuk, annesinin arkadaşını hamile bıraktı.

14 yaşındaki Mark Kendall ile Clare Vale'in ilişkisi en çok, gencin 33 yaşındaki annesi Michelle Kendall'ı şaşırttı. 20 yaşındaki arkadaşının, oğlundan bir de hamile kaldığını öğrenince şok geçiren kadın, şunları söyledi:

Oğluna bakmaya gidiyordu

‘‘Ben oğlumun, Clare'in 18 aylık çocuğuna bakıcılık yapmak için sık sık evine gittiğini sanıyordum. Çünkü Clare, geçen sene Mark'tan oğluna bakmasını istemişti. İsteği bana da doğal gelmişti. Ama aralarındaki ilişkiyi ve Clare'in hamile kaldığını duyunca inanamadım.''

Mark: Suçluluk duydum ama

Çapkınlığı ile İngiltere'de günün konusu olan Mark ise, ‘‘Annemden habersiz Clare ile yattığım için suçluluk duydum. Ama Clare beni olgunlaştırdı. Kendimi daha yaşlı hissettim. Çocuğum 6 yaşına gelince ben 20 yaşında olacağım. O zaman herşey unutulacak'' dedi.

Evlenmeyi düşünüyorlar

Öğretmenleri kendisine çocuk muamelesi yaptığı için 6 aydır okula gitmeyen Mark, 16 yaşına basınca Clare ile evleneceğini de söyledi ve ‘‘14 yaşında baba olmak çok sihirli bir şey. Çabuk büyümek istiyorum'' dedi. Bu arada 4 aylık hamile olan Clare'in de Mark'la evlenmeyi istediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!