Annenin çocuÄŸunu döverek öldürdüÄŸü iddiası

Güncelleme Tarihi:

Annenin çocuğunu döverek öldürdüğü iddiası
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 14:17

Aydın'ın Nazilli ilçesinde annesi tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuğun cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Haberin Devamı

Nazilli Yenisanayi Mahallesinde annesi Aysel E. tarafından dövüldükten sonra hayatını kaybettiği ileri sürülen 3 yaşındaki Mert E'ye, İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından, Mert E'nin cenazesi daha sonra yakınlarına teslim edildi.        

Â

Annenin çocuğunu döverek öldürdüğü iddiası

"ÖZELLİKLE MERT'E ŞİDDET UYGULUYORDU"               

Oğlunun cenazesini teslim alan baba Akın E, İzmir Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döktü.         

Annenin çocuğunu döverek öldürdüğü iddiası

Kahramanmaraşlı olduklarını, Nazilli'ye çalışmak için geldiklerini belirten Akın E, ayrı yaşadığı eşinin özellikle ortanca çocuğu Mert E'ye şiddet uyguladığını, bir hafta önce de şiddet nedeniyle karakola alındığını daha sonra da serbest kaldığını anlattı.               

Haberin Devamı

"Nasıl bir psikolojiyle hareket etti bilmiyorum. Bu çocuğu öldüresiye dövmesine bir anlam veremedim. Her ihtiyaçlarını karşılıyordum, hiç bir şeyi eksik etmedim" diyen Akın E, koruma altına alınan diğer iki çocuğuna bakabilecek güçte olduğunu, kendine verilmesini istediğini bildirdi.               

Mert E'nin Nazilli'de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından, toprağa verileceği belirtildi.              

Doktorlar, vücudunda darp izine rastlanan çocuğun ölümünü şüpheli bulmuş, anne Aysel E'l gözaltına alınırken, çocuğun cenazesi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna göndermişti.               

Nazilli Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğünce, A.E'nin diğer çocukları Y.E. ve C.Ç.E'nin koruma altına alındığı belirtilerek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun talimatıyla konunun tüm detaylarının idari yönden araştırılması için 2 müfettiş görevlendirildiği, bakanlığın ilgili birimleriyle adli soruşturma sürecini yakından takip ettiği açıklanmıştı.               

OĞLUNU DÖVEREK ÖLDÜREN ANNE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Haberin Devamı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 3 yaşındaki oğlu M.E’yi döverek öldürdüğü iddia edilen anne adliyeye sevk edildi.    Nazilli’nin Yeni Sanayi Mahallesi Eğrek mevkisinde meydana gelen olayda, komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri bir hafta önce darp raporu düzenlenen 3 yaşındaki M.E’yi nabzı durmuş vaziyette bulmuş, çocuk sevk edildiği hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kocası A.E’nin 2 ay önce evi terk etmesi üzerine bulanıma girdiği öğretilen anne A.E (27), çocuğunu döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Ailenin diğer çocukları 1 yaşındaki C.E. ve 6 yaşındaki Y.E., devlet korumasına alınmıştı. 

Haberin Devamı

SUSMA HAKKINI KULLANDIÂ

Olayın ardından ilk ifadesinde çocuğunu dövdüğü iddialarını kabul etmeyen ve M.E'nin ranzadan düştüğünü öne süren anne A.E, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındı. Dün geceden beri gözaltında bulunduğu emniyette susma hakkını kullanan zanlı anne, bugün öğle Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi.  Olayın ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen M.E’nin otopsisinin tamamlandığı, cenazesinin bugün Nazilli’de toprağa verileceği öğrenildi.  

BAKMADAN GEÇME!