Ankara'da okullar bugün tatil oldu mu? Ankara Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı 2020?

Güncelleme Tarihi:

Ankarada okullar bugün tatil oldu mu Ankara Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı 2020
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2020 22:15

Kar yağışının devam ettiği Ankara'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden için bir uyarı daha yapıldı. Kentte devam eden kar yağışıyla beraber Başkent'te gözler Ankara Valisi Vasip Şahin'in yapacağı kar tatili açıklamalarına çevrildi. Vatandaşlar, bugün Ankara'da eğitim ve öğretime ara verilip verilmediğini öğrenmek adında Ankara Valiliği'nin resmi twitter hesabını kontrol ediyor. Peki, Ankara'da okullar bugün tatil mi? Ankara Valiliği tatil açıklaması yaptı mı? İşte, o konuyla ilgili detaylı bilgiler.

Haberin Devamı

Yurtta devam eden kar yağışıyla beraber, birçok ilde eğitim öğretime ara verildi. Kar yağış uyarılarının geldiği Ankara'da da bugün için kar tatili beklentisi arttı. Ankara'da 12 Şubat çarşamba günü okulların tatil olup olmayacağının yanıtı merak ediliyor. Peki, Ankara'da okullar tatil edildi mi? İşte, 12 Şubat Ankara kar tatili haberleriyle ilgili ayrıntılar.

ANKARA'DA OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ?

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre Ankara'da bugün sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu olacak.

Ankara Valiliği henüz kar tatili açıklaması yapmadı. Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!