Ankara'da okullar tatil oldu mu? Ankara için kar tatili açıklaması geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

Ankarada okullar tatil oldu mu Ankara için kar tatili açıklaması geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 23:46

Ankara'da devam eden kar yağışıyla beraber, öğrenci ve velilerin kar tatili beklentisi arttı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ankara'da ikamet eden vatandaşlar, bugün eğitim öğretime ara verilen illerde Ankara'nın da yer alıp almadığını araştırıyor. Ankara Valiliğinin son dakika kar tatili açıklamalarını takip edenler, 'Ankara'da okullar tatil oldu mu?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ankara için kar tatili açıklaması geldi mi? 13 Şubat'ta Ankara'da okullar tatil mi? İşte, o konuyla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Ankara'da okullar tatil mi sorusu, Meteroloji'nin perşembe günü yaptığı uyarıların ardından gündeme geldi. Kentte karın etkisini arttırması beklenirken Ankara'da yaşayan vatandaşlar Ankara Valisi Vasip Şahin'in sosyal medya hesabı takip ediyor. Peki, Ankara'da kar tatili var mı? İşte, 13 Şubat Ankara kar tatili haberiyle ilgili detaylar.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da okulların bugün tatil olmasıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ankara Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

ANKARA'DA PERŞEMBE GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Çok bulutlu, bugün (perşembe) öğle saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!