Ankara'da dehşet! Boşanma aşamasındaki adam eşini ve çocuklarını öldürüp hayatına son verdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2022 14:40

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir kişi uzaklaştırma kararı bulunan ve boşanma aşamasındaki karısı ile çocuklarını bıçaklayarak öldürerek yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olay, saat 24.00 sıralarında Ankara’nın Altındağ ilçesi Çamlık Mahallesinde bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi.

İddialara göre, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan ve eşinden boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Mehmet Uğur (47), eşi Zuhal Uğur (42) ile çocukları Tuğçe Uğur (12) ve Yusuf Uğur’un (9) kaldığı eve geldi. Çocukları görme bahanesi ile eve gelen Mehmet Uğur, boşanma aşamasında olduğu eşi ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesiyle cinnet getiren koca, eşini ve çocuklarını bıçaklayarak öldürdükten sonra hayatına son verdi. Mehmet Uğur’un bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve eşi Zuhal Uğur’un da aynı hastanede hemşire olarak çalıştığı öğrenildi.

Ankarada dehşet Boşanma aşamasındaki adam eşini ve çocuklarını öldürüp hayatına son verdi

Haberin Devamı

Sesleri duyan komşular polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Mehmet U.'nun önce eşini ardından çocukları Tuğçe U.(12), Yusuf U.(9)'u bıçaklayarak öldürdüğünü sonrasında kendisini hayatına son verdiği belirlendi.

Mehmet U.'nun eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararının bulunduğu öğrenildi.

Ankarada dehşet Boşanma aşamasındaki adam eşini ve çocuklarını öldürüp hayatına son verdi

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR

Ailenin boşanma aşamasında olduğunu dile getiren akrabası Şakir Olcay, “Mahkemeye verdiler, mahkemede gün atmışlar. Psikoloğa gidiyorlar. Akşamında gelmişler çocuklarını alacakmış herhalde. Çocuğun biri geliyor, biri gelmiyor. Hanımını öldürüyor, çocukları öldürüyor. Boşanma aşamasındaydılar. Huzursuzluk, geçimsizlik olan, biraz işte cinnet mi geçirdiler nasıl olmuşsa çocukları ve hanımını öldürüyor” ifadelerini kullandı.

Bir mahalle sakini ise Mehmet Uğur’un çocuklarını almak için geldiğini belirterek, “Ölen adamın erkek kardeşi çocukları almak için bu eve geliyor ve kapıyı açmıyor kimse. Sonrasında yöneticiye başvuruyor, yöneticiye ‘Kapıyı kıralım öyle girelim’ diyor. Yönetici de izin vermiyor, polisleri arama taraftarı olduğunu söylüyor. Polisler gelmeden önce kapıyı kırıp içeri girdiklerini söylüyorlar. İçeri girdiklerinde zaten herkes ölmüş. Ondan sonra olay yeri inceleme geliyor. Zaten sorunlu giden bir evlilikmiş, boşanma aşamasındalarmış. Sadece adamın çocuklarını bir hafta görme hakkı varmış. Çocuklarını almak için geldiğini söylüyorlar” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!