Ankara'da berber dükkanında silahlı kavga! Sağlık çalışanları mahsur kaldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2020 22:04

Ankara'da berber dükkanında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Keçiören ilçesi Osmangazi Mahllesi'nde çıkan silahlı kavgada tabanca ile vurularak hastaneye kaldırılan Fırat Ö. ve Ahmet Ö. kardeşlerin yakınları Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni bastı, saldırı ihtimaline karşı sağlık çalışanları kapıyı kapattı. O anlar kameralara anbean kaydedildi. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca, "Arkadaşlarımız, şiddet olasılığına karşı, kapıyı kapalı tuttu. Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek!" dedi.

Haberin Devamı

Olay, saat 18.00 sıralarında Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi Baştuğ Sokak'taki bir berber dükkanında meydana geldi. Berberde tıraş olan Fırat Ö. ve Ahmet Ö. kardeşlerin yanına gelen Emrah K. tartışmabaşladı. Kavgaya dönüşen olayda Emrah K., yanında bulunan tabanca ile 2 kardeşe ateş etti. Ardından da olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kardeş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Ö. yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, Fırat Ö.'nün tedavisine devam ediliyor. Fırat Ö.'nün ayrıca silahla yaralama suçundan arandığı belirlendi.

Cinayet şüphelisi Emrah K.'nın yakalanması için çalışma başlatırken, olay hakkında soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

YAKINLARI HASTANEYİ BASTI, SAĞLIK ÇALIŞANLARI MAHSUR KALDI

Keçiören ilçesi Osmangazi Mahllesi'nde çıkan silahlı kavgada tabanca ile vurularak hastaneye kaldırılan Fırat Ö. ve Ahmet Ö. kardeşlerin yakınları, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni bastı. Hastanenin bir bölümüne sığınan sağlıkçılar içeride mahsur kaldı. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin olay hakkında bilgi aldığı ve sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağı öğrenildi.

Ankarada berber dükkanında silahlı kavga Sağlık çalışanları mahsur kaldı


Berber dükkanında çıkan silahlı kavgada, Ahmet Ö. hayatını kaybederken, Fırat Ö. de yaralanmıştı.

"DEVLET, GEÇİT VERMEYECEK"

Olayın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Keçiören EAH Acil Servisinde, çok sayıda kişi, ateşli silahla yaralanan, müdahalelere rağmen kurtarılamayan yakınlarını, kuralları zorlayarak görmeye çalıştı. Arkadaşlarımız, şiddet olasılığına karşı, kapıyı kapalı tuttu. Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek!" notunu düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!