Ankara Emniyeti’nde gece yarısı operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Ankara Emniyeti’nde gece yarısı operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 01:31

“Büyük rüşvet” operasyonundan sonra emniyette görevden alma ve değişiklikler tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde gece yarısı kararıyla güvenlik ve toplumsal olaylardan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz görevden alınırken; Terör, istihbarat, Organize, Mali, Kaçakçılık ve Siber Suçlarla Mücadele şubelerinde görevli 350 polisin yeri değiştirildi. Siz bu satırları okurken son haber Kırıkkale'den geldi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde 5 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Haberin Devamı

17 Aralık operasyonundan sonra Ankara Emniyeti’nde böylece 7 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alınırken çoğu operasyonel şubelerde görevli 600 şube müdür yardımcısı, amir ve polisin yeri değiştirilmiş oldu. Ankara Emniyeti’nde 18 Aralık’ta da aralarında Organize, Kaçakçılık ve İstihbarat olmak üzere 23 tane şube müdürü görevden alınmıştı.

Görev yeri değiştirilenler arasında toplumsal olaylardan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz da bulunuyor. Azmaz'ın, Elmadağ Polis Okulu'nda görevlendirildiği belirtildi.

DİNLEYEN 45 POLİS DE GİTTİ

KIRIKKALE EMNİYETİ'NDE GÖREVDEN ALMALAR

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde 5 şube müdürünün görev yeri değiştirildi. Gelen genelgeyle 2 emniyet amirinin tayini çıktı.

Genelgeyle Kırıkkale Kaçakçılık ve Organze Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Muammer Sütlü, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne, Yahşihan Emniyet Amiri Tamer Taş, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne, Çocuk Şube Müdürü Tuncay Kızıltuğ, Koruma Şube Müdür Yardımcılığına ve Mehmet Doğanay da Çocuk Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Haberin Devamı

ORDU EMNİYETİNDE KOM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Haluk Yıldız görevinden alındı.Yıldız, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibellik ise Ordu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

EDİRNE KOM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Semih Erdur görevden alındı. 2 yıldır KOM Şube Müdürlüğü yapan Erdur’un yerine Evrak Arşiv Şube Müdürü Serdar Ülker getirildi. Semih Erdur ise Kapıkule Sınır Kapısı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne atandı.

KOCAELİ EMNİYETİ'NDE 9 MÜDÜR YARDIMCISININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 9 emniyet müdür yardımcısının görev yerinin değiştiği belirtildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde bir süre önce, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı ve Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir'in görev yeri değiştirilmişti. Ardından, İstihbarat Şube Müdürü Metin Canbay, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Çavdar, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Turan Şahin'in görevlerinden alındığı öğrenilmişti. Son olarak da Kocaeli Emniyet'teki 9 emniyet müdür yardımcısının görev yerinin değiştiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!