ANAP ve DYP misyonu tamamladı

Güncelleme Tarihi:

ANAP ve DYP misyonu tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

DYP'den ihraç edilen eski milletvekili İsmail Amasyalı'nın Darıca'daki evinde temmuz ayında 35 kişinin katılımıyla başlattığı ‘sağda birlik’ arayışları dün Maslak Princess Otel'de düzenlenen geniş katılımlı toplantıyla sürdü.

DYP ve ANAP'lı siyasetçilerin yanı sıra işadamları, Arı Hareketi önderleri ve bazı emekli üst düzey askerlerin de katıldığı toplantının sonunda yayınlanan bildiride, ‘‘ANAP ve DYP misyonunu tamamlamıştır’’ denildi. Bildiride iki partinin liderinin de birleşme için ‘fedakárlık ve feragat’ göstermeleri gerektiği dile getirildi. Amasyalı, katılımcıların sağda geniş katılımlı yeni bir partinin kurulmasını istediklerini söyledi.

Kıvrıkoğlu Brüksel'de

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, 11 Kasım'a kadar sürecek NATO'nun planlı toplantılarına katılmak üzere dün Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti. Orgeneral Kıvrıkoğlu'nun 136. Askeri Komite toplantısı ve NATO-Ukrayna ve Avrupa Atlantik Konseyi düzenli toplantılarına katılacağı belirtildi. Orgeneral Kıvrıkoğlu, ayrıca toplantılar haricinde Avrupa güvenliği ve NATO faaliyetleri konusunda görüşmelerde de bulunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!