AÖF sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi nasıl görüntülenir?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav yerleri açıklandı mı AÖF sınav giriş belgesi nasıl görüntülenir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 19:00

AÖF güz dönemi ara sınavına girecek açıköğretimlilerin gözü kulağı Anadolu Üniversitesi'nde. Sınav anında bulundurmaları gereken AÖF sınav giriş belgesi Anadolu Üniversitesi'nin öğrenci portalı üzerinden erişime açılıyor. Sisteme kayıt olan öğrenciler, sık sık sisteme giriş yapıyor. Peki, AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi ara sınavı için kısa bir süre kaldı. Sınav için artık son hazırlıklarını yapan AÖF öğrencileri bir yandan da sınav yerlerinin belli olup olmadığını merak ediyor. Peki, AÖF sınav yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır? İşte, ilk kez açıköğretim fakültesi sınavına girecekler için gerekli bilgiler

Anadolu Üniversitesi, AÖF sınav takvimini günler öncesinden yayınlamıştı. Bu yılın eğitim-öğretim takvimine göre , Anadolu Üniversitesi’nin AÖF ara sınavı Türkiye çapında 24-25 Kasım tarihlerinde yapılacak. 

AÖF SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav yerleri henüz açıklanmadı. Daha önceki sınavlara baktığımızda, sınav giriş belgesi sınav tarihinden 1 hafta önce açıklanmıştı. Buna göre 24-25 Kasım’da gerçekleştirilecek AÖF güz dönemi ara sınavı giriş yerlerinin bu hafta içerisinde duyurulması bekleniyor.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

DİĞER AÖF ARA SINAV TARİHLERİ

Güz dönemi final sınavı 12 Ocak 2019 tarihinde başlıyor, 13 Ocak 2019 tarihinde sona eriyor.
Bahar dönemi vize sınavı 13 Nisan 2018 tarihinde başlıyor, 14 Nisan 2019 tarihinde sona eriyor.
Bahar dönemi final sınavı 25 Mayıs 2019 tarihinde başlıyor, 26 Mayıs 2019 tarihinde sona eriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!