AÖF öğrencileri dikkat: AÖF sınav tarihleri değiştirildi

Güncelleme Tarihi:

AÖF öğrencileri dikkat: AÖF sınav tarihleri değiştirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 14:31

AÖF sınav tarihleri, Anadolu Üniversitesi'nin yaptığı son açıklama dahilinde yeniden yayımlandı. Bazı kurumların sınavlarında meydana gelen çakışmalar nedeniyle değişiklik gözlenen AÖF sınav tarihleri kapsamında, bahar dönemi sınavının tarihi değiştirildi. Peki, AÖF sınav tarihlerinde son durum ne oldu? İşte, kurumun yaptığı açıklama ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

AÖF Bahar Dönemi, dönem sonu sınav tarihleri Anadolu Üniversitesi'nin aldığı kararla öne çekildi. Peki AÖF sınavları ne zaman yapılacak? 2018 AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman? AÖF sınav tarihleri neden değişti? İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi sınav tarihlerini değiştirdiğini açıkladı. Yapılan açıklamada sınav tarihlerinin, MEB tarafından aynı tarihte düzenlenecek olan sınavlar ile çakışması nedeniyle değiştiği vurgulandı. Peki AÖF sınavları ne zaman yapılacak? 2018 AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman?

2018 AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin dönem başı açıklanan sınav takvimine göre, AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 14-15 Nisan, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 02-03 Haziran ve mezuniyet için önemli bir koşul olan Üç Ders Sınavı ise 21 Temmuz'da yapılacaktı.

Haberin Devamı

Sınav tarihlerinde değişikliğe gidilmesinin ardından, 2 ve 3 Haziran'da yapılması planlanan AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak. AÖF Ara sınav ve üç ders sınavı tarihlerinde ise değişiklik söz konusu değil.

AÖF'ten yapılan açıklama şöyle;

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

AÖF öğrencileri dikkat: AÖF sınav tarihleri değiştirildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!