Alo... Komşudan sesler geliyor

Güncelleme Tarihi:

Alo... Komşudan sesler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2006 00:00

Aksaray’da askerlik şubesi bitişiğindeki apartman sakinleri, Almanya’da işçi olarak çalışan Ali Katı’nın 3’üncü katındaki evinden sesler geldiğini duydu. Eve hırsız girdiğini düşünen komşular, 155 Polis İmdat’a ihbarda bulundu.

Apartmanın çevresi sarıldı. Polislerden biri, itfaiye merdiveniyle çıktığı üçüncü katın camını kırıp içeri girdi ve diğer polislere de kapıyı açtı. Yatak odasının kapısını açmayan ve içerde hırsız olduğunu sanan polisler, "Teslim ol, yoksa kapıyı kıracağız" uyarısında bulundu. İçerden, "Giyiniyoruz, biraz bekleyin" cevabı geldi.

Hırsız değil ’yersiziz’

Birkaç dakika sonra yatak odasında bulunan Cihat Kargın (19), arkadaşı 17 yaşındaki Ç.C. ve Sibel Y. (24) polise teslim oldular. Üçlü, sevişmek için eve girdiklerini söylediler. Cihat Kargın, "Ev sahibinin yurtdışında olduğunu biliyorduk. Kapıyı, evin bize ait olduğunu söyleyerek çilingire açtırmıştık. Kilidi değiştirdik. Arkadaşım Ç.C. ve Sibel Y. ile birlikte zaman zaman gelip bu evde sevişiyorduk. Biraz alkol almıştık, sevişirken gürültü çıkarmışız. Bizimki hırsızlık değil, yersizlik" dedi. Soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!