Almanya Süper Starını Arıyor

Güncelleme Tarihi:

Almanya Süper Starını Arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 14:35

Nazan Eckes'in sunduğu Almanya Süper Starını Arıyor yarışması Cumartesi Saat 2015'de RTL'den canlı yayınlanacak. Altı aday arasında üç de Türkiye kökenli bulunuyor.

Haberin Devamı

ALMANYA Süper Starı'nı Arıyor yarışmasında Daniel Ceylan, Yasemin Koçak ve Meltem Açıkgöz Cumartesi akşamı tekrar sahne alacak. Almanya'nın süper starı olmak için altı aday yarışıyor. Altı adaydan üçü Türkiye kökenli. Nazan Eckes'in başarıyla sunduğu yarışmada adayla bu kez ikişer şarkıyla jüri üyelerinin karşısına çıkıyor. Cumartesi akşamı RTL'de Saat 20.15'den itibaren ekrana gelecek yarışmada adaylardan dördü devam edecek, ikisi ise elenecek. Almanya Süper Starı'nı Arıyor yarışmasını kazanan aday tam 500 bin Euroluk ödülün de sahibi olacak.

ŞARKIMI PATLATIRIM...

Yarışmanın Türkiye kökenli tek erkek adayı Daniel Ceylan Cumartesi günü yapılacak yarışmayla ilgili “Artık eskisi kadar stresli değilim. Alıştım. Ancak heyecanlanıyorum. Sahneye çıkınca kalbim duracak gibi oluyor. Fakat şarkıyı patlatınca da ne heyecanım kalıyor ne de başka bir şey düşünüyorum” dedi. Birinci olması durumunda kazanacağı ödülle ne yapacağı ile ilgili ise Daniel “Şimdilik hiçbir şey düşünmedim. Cumartesi günü Türklerden destek bekliyorum. Bana oy versinler” dedi. Daniel bu hafta Tina Turner'in 'The Best' ve Xavier Naido'nun 'Bitte hör nicht auf zu traeumen' şarkılarını seslendirecek.

MELTEM'DEN GAN NAM STYLE

Yarışmada bulunan üç kız adaydan ikisi Türk kökenli. Meltem Açıkgöz ile Yasemin Koçak Cumartesi akşamı jüriden geçer not alıp son dört yarışmacı arasına girmek için sahne alacak. Meltem, Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang (PSY), dünyada izleme rekorları kıran ünlü şarkısı 'Gang nam Style' ile ekranlara gelecek. PSY dansı da yapacak olan Meltem, şarkıyı Orijinal dilden seslendirecek. Meltem, gecede en çok sevdiği renklerden oluşan bir elbise de giyeceğini söyledi.

TÜRKLERDEN OY BEKLİYORUM

Yarışmanın diğer Türk kökenli adayı Yasemin Koçak ise günlerinin yoğun geçtiğini, Sabah Saat 09.00'da başlayan prova, dans çalışmaları, basın görüşmeleri ve fotoğraf çekimlerinin bütün gün sürdüğünü belirterek “İlk günlerde çok zorlanıyordum. Ancak artık alıştım. Burada olmaktan büüyük mutluluk da duyuyorum. Çok güzel bir ortamımız var. Ben Cumartesi günü yine bizi izleyen tüm Avrupa'da yaşayan Türklerden destek bekliyorum. Yarışmada birinci olduğum taktirde alacağım ödülün bir bölümünü bağışlayacağım. Diğer bölümü ile de kendime ev almayı düşünüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!