Allah harama el uzatan evlat nasip etmesin

Güncelleme Tarihi:

Allah harama el uzatan evlat nasip etmesin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 01:43

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik “Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez” sözleriyle ilgili “Allah harama el uzatan evlat nasip etmesin” dedi. Dün basın toplantısı düzenleyen Vural, şunları söyledi:

Haberin Devamı

ERDOĞAN’I İZLERKEN +13 LOGOSU

“Başbakan seçim meydanlarında konuşurken, ‘+13, çocuklar izlemesin’ logosu eksik edilmemeli. Erdoğan, ağzından çıkanı kulağı duymuyor, kırmızı noktalı. Genel Başkanımıza, ‘Sen ailenin kadir kıymetini bilmezsin. Anne olmak, baba olmak ayrı bir şey. Ben 4 çocuk babası olarak yavrularımın çektiği çileyi biliyorum’ diyerek ipe sapa gelmez sözler sarf etti. Allah inancı olan birinin, bu sözleri söylemesi doğru değil. Çileyi, kadri kıymeti evlat sahibi olmakla tanımlamak, kan bağıyla tanımlamak, gayri insani bir anlayışın tezahürüdür. Bu anlayışı Peygamber Efendimiz ayakları altına almıştır.

BİLAL DEĞİL, HİLAL UĞRUNA ÖMÜR

Genel Başkanımızın aile fotoğrafında, Bilal uğruna değil hilal uğruna çile çeken bir ömür vardır. Allah, kimseye rüşvet, oğuldan babaya değil, babadan oğula geçer sözüyle müşahhas baba-oğul ilişkisi nasip etmesin. Allah kimseye, Amerika’da okuttuğu çocuğu için işadamlarından 20, 30 bin dolar dilenen baba çilesiyle imtihan ettirmesin. Allah, kimseyi evladıyla nice zorluklarla biriktirdiği, İsviçre’deki 8 banka hesabının saklanması çilesiyle imtihan etmesin. Allah, kimseyi gemicik sahibi evladının 6 gemisinin hangi limanlarına demir atacağı çilesiyle imtihan etmesin. Allah kimseyi, hazine arazisi içinde kurulmuş havuzlu villaları ‘Nasıl planlayacağım’ diye düşünen evladın çilesiyle imtihan ettirmesin. Allah kimseyi, ‘İhaleleri nasıl pay edeceğim, bakanlara randevuları nasıl halledeceğim’ derdine düşen, ‘Alo Fatihler’ ile muhalif partilere kumpas kuran evladın çilesiyle imtihan ettirmesin. Allah kimseyi, bakanlarının evlatlarının evlerindeki milyon dolarlarla, ayakkabı kutularıyla, 3-5 kuruş harçlıklarla, para sayma makinesi, para kasaları çilesiyle imtihan ettirmesin. Başbakan, ‘aile’ dediği zaman ne anlıyor bilmiyorum ama aile, kredi imkanlarını kullanarak çocuklarına kamu bankalarından ucuz kredilerle gemi filoları alıp, o filolarla İsrail ile ticaret yapmış mıdır acaba?

Haberin Devamı

USAME KUTUB İLE GÖRÜŞMÜŞ

Başbakan en çok MHP’nin yükselişinden korkuyor. Korkunun ecele faydası olmayacak. Usame Kutub, verdiği bir röportajda kazadan sonra Başbakan ya da yakınlarıyla görüşmediğini söylemişti. Ama ses kaydına göre Başbakan
Usame Kutub ile görüşmüş. Koruma görevlilerin orada ne sorumluluğu var? Milletin polisini, iş verdiğiniz insanlara tahsis etmek, milletin onurunu ayaklar altına almaktır.”

BAKMADAN GEÇME!