Alkol turu yok etti

Güncelleme Tarihi:

Alkol turu yok etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bira içerek sahilde tur atan 3 gencin içinde bulunduğu otomobil, hatalı park eden TIR'a arkadan çarptı. Parçalanan araçtan sağ çıkan olmadı.

Kartal'da otomobilde bira içiptur atan 3 genç, alkolün kurbanı oldu. 20 yaşındaki Caner Demir, arkadaşları 25 yaşındaki Arafat Hasanoğlu ve 21 yaşındaki Ersin Türkoğlu, 34 AH 613 plakalı otomobille önceki gece Turgut Özal Bulvarı'nda tura çıktı. Demir'in kullandığı Tipo otomobildeki gençler sahilde, bir yandan gezinti keyfi yapıp bir yandan bira içti. Otomobilin sürücüsü Caner Demir, aldığı alkolün etkisiyle aşırı hız yapmaya başladı.

Demir rampa parçaladı

Yüksek sesle müzik dinleyip eğlenen gençler, gece saat 23.30 sıralarında Maltepe'ye yöneldiler. Demir, iki şeritli yolda hatalı park edilen 34 ZL 775 plakalı TIR'ı fark etmedi ve uyarı işareti bulunmayan dorsesine hızla çarptı. Otomobil, dorsenin arkasında bulunan ve araçların yüklenmesinde kullanılan demir rampanın altına sıkıştı. Konserve kutusu gibi parçalanan araçtaki gençler demir yığınının içinde ezildiler.

TIR şoförü gözaltında

Kaza yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri hurdaya dönen otomobilden Demir, Hasanoğlu ile Türkoğlu'nun parçalanan cesetlerini çıkardı.

3 arkadaşın cesetleri Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, iki şeritli yol üzerinde park ederek bir şeridi kapatan ve uyarı işareti koymayan 40 yaşındaki TIR'ın sürücüsü Raşit Biçer'i gözaltına aldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!