Alkol alıp kıyıda yürüyünce denize düştüler

Güncelleme Tarihi:

Alkol alıp kıyıda yürüyünce denize düştüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2007 11:28

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, alkol aldıktan sonra deniz kenarındaki beton setin üzerine çıkarak yürüyen 2 arkadaş denize düştü. Çevredeki vatandaşlar ve deniz polisi tarafından sudan çıkarılıp hastaneye kaldırılan 2 arkadaştan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Göztepe İskelesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Dündar Elmalı (42) ve arkadaşı Ahmet Zorlu (48) sahilde bir süre alkol aldıktan sonra deniz kenarındaki beton setin üzerine çıkarak yürümeye başladı. Bu sırada alkolün de etkisiyle dengesini kaybeden iki kafadar denize düştü. Olayı gören bir apartmanın kapıcılığını yapan Cengiz Çelik (32) denize atlayarak Dündar ve Zorlu'yu kıyıya çekti.

Diğer vatandaşların haber vermesiyle botla olay yerine gelen deniz polisi iki arkadaşı sudan çıkardı. Dündar ile Zorlu gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Dündar hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, Zorlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!