Albaraka çalışma saatleri (Güncel) - Albaraka saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Öğle arası açılış/kapanış saati

Güncelleme Tarihi:

Albaraka çalışma saatleri (Güncel) - Albaraka saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor Öğle arası açılış/kapanış saati
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2023 11:39

Albaraka çalışma saatleri ve açılış kapanış saatleri, banka şubelerinde işlemleri bulunan vatandaşların gündeminde yer alıyor. Albaraka öğle arası ve açılış kapanış saatleri bilgisi sayesinde müşteriler, şubeleri doğru zaman diliminde ziyaret edebilecek. Peki Albaraka çalışma saatleri nedir? Albaraka hafta içi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Hafta sonu açık mı, kaça kadar açık? İşte Albaraka açılış ve kapanış saatleri ile birlikte öğle arası çalışma bilgileri...

Haberin Devamı

Albaraka ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. Bu içeriğimizden çalışma günleri ve bankanın açılış kapanış saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, öğle arası başlangıç/bitiş saatlerini de öğrenebilirsiniz. Albaraka hafta sonu açık mı, kaça kadar açık? Hafta sonu açık mı? İşte detaylar…

ALBARAKA ÇALIŞMA SAATLERİ 

Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye'de faizsiz bankacılık alanındaki finansal kuruluşların öncülerinden biridir ve 1985 yılının başından itibaren hizmet vermektedir. Türkiye'de faizsiz bankacılık alanındaki finansal kuruluşların ilki ve öncüsü olan Albaraka Türk Katılım Bankası, 1984 senesinde kuruluşunu tamamlayarak 1985 yılı itibarı ile faaliyete geçmiştir.

Albaraka çalışma saatleri (Güncel) - Albaraka saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor Öğle arası açılış/kapanış saati

Haberin Devamı

ALBARAKA SAAT KAÇTA AÇILIYOR VE SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Albaraka Türk hafta içi her gün sabah dokuzda açılır (09.00) oniki buçuğa (12.30) kadar hizmet vermeye devam eder. Öğle arası bir buçukta (13.30) mesaiye başlayarak akşam beşe (17.00) kadar devam eder.

ALBARAKA ÖĞLE ARASI AÇILIŞ/KAPANIŞ SAATİ

Öğlen Arası: 12:30-13:30 saatleri arasında hizmet vermemektedir.

ALBARAKA HAFTA SONU AÇIK MI?

Albaraka hafta sonları hizmet vermemektedir.

Albaraka merkez binası, Saray Mahallesi Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi No:6 34768 Ümraniye/ İstanbul adresinde bulunmaktadır. Albaraka merkez şubesine 0216 666 01 01 numaralı telefon aracılığıyla veya 0216 666 16 00 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!