Alaçatı 2020 Ot Festivali ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Alaçatı 2020 Ot Festivali ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2020 10:57

Ege otları, ot yemekleri ve tıbbi bitkilerin tanıtıldığı Alaçatı Ot Festivali'ne ilgi bu yıl da yoğun olacak. Bu yıl 11'ncisi düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali'nin yüz binlerce ziyaretçi çekmesi bekleniyor. Çeşme ve çevresinde yaşayan kadınların doğadan topladıkları otları ve hazırladıkları lezzetleri satışa sundukları pazarın oluşturulduğu, panel, yarışma, tadım ve eğlence organizasyonlarının düzenlendiği festival için geri sayım sürerken, vatandaşlar da tarih araştırması yapıyor. Peki, Alaçatı 2020 Ot Festivali ne zaman?

Haberin Devamı

Kadınların doğadan topladıkları otları ve bu otlarla hazırladıkları lezzetleri satışa sundukları çarşının oluşturulduğu, otlarla ilgili bilimsel paneller, yarışmalar, tadım etkinlikleri ve eğlencelerin yapıldığı ot festivalinin 2020 etabı için geri sayım devam ediyor. İşte, konuya dair merak edilenler...

Her yıl nisan ayında gerçekleştirilen Alaçatı Ot Festivali bu yıl 02 - 05 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Alaçatı Ot Festivali'nin sadece Çeşme'ye değil, Çeşme Yarımadası ile İzmir'den Selçuk'a ve Kuşadası'na kadar geniş bir bölgede sezon öncesi turizme hareket getirecek. Alaçatı Ot Festivali'ne, bu yıl da Türkiye'nin her yerinden, yüzlerce tur otobüsüyle binlerce ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

 

BAKMADAN GEÇME!