Akşener yine el öptü

Güncelleme Tarihi:

Akşener yine el öptü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 1997 00:00

TBMM Genel Kurulu'nda, Anasol-D hükümet programı müzakerelerinde ilginç sahneler de yaşandı.
Haberin Devamı

Bunu hep yapıyor

DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'in elini öpmesiyle tepki çeken İçişleri eski Bakanı Meral Akşener, dün de Kayseri Milletvekili Ayvaz Gökdemir'in elini öptü. Hükümet programı üzerine DYP Grubu adına konuşan Gökdemir, DYP'lilerin büyük beğenisini kazandı. Akşener de konuşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirmek için Gökdemir'in elini öptü.

Maydanoz dereotu

DYP'li Gökdemir, ‘Türkiye laiktir, laik kalacak’ sloganlarının atıldığı kampanyalardan söz etti ve Başbakan Mesut Yılmaz'ı kastederek, ‘‘İki kere başbakanlık yapmış anamuhalefet liderini gözler bu kampanyada da aradı. Sol partilerin bu kampanyalara maydanoz olması tabii idi, başka siyasetleri yoktu çünkü’’ dedi. Gökdemir'e tepki gösteren CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin, ‘‘Sol partilere maydanoz demeye ne hakkı var? Kendisi dereotudur’’ diye konuştu.

Sevda ve Göktepe

İstanbul Emniyet Müdürü Ramazan Er'in, manken ve sunucu Sevda Demirel'in iffetine gösterdiği ilgiyi, toplumun diğer kesimlerine de göstermesi gerektiğini vurgulayan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ‘‘Aynı ilgiyi, şevkati, 13 yaşında Manisa'da işkence gören genç kıza da, Metin Göktepe'nin ailesine de göstermelerini bekliyoruz’’ dedi.

Kim kimi dinledi

RP Lideri Necmettin Erbakan ile DYP Lideri Tansu Çiller, sadece kendi sözcülerinin konuşmalarını dinlediler. Yılmaz yaklaşık 8 saat süren görüşmelerde hiç dışarı çıkmazken, çok kısa bir süre dinlenen Ecevit de tartışmaları başından sonuna kadar izledi. Baykal da müzakerelerin büyük bir bölümünde hazır bulundu.

Kardeşini izledi

Başbakan Yılmaz'ın kardeşi Turgut Yılmaz da Meclis'e gelerek bir süre görüşmeleri izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!